Elis27 Zeliha_2507 hiç özele gitmediniz mi bu haftaya kdr ? Gitseydiniz bence çoktan öğrenirdiniz . 27 haftalık olmuşsunuz artık
Zeliha_2507 Zeliha_2507 ha Turuncukadin şuanda 27 haftalık kendini çok gösteremiyor ilk detayşı ultrason erkeğe benzetti diğeri kıza
Zeliha_2507 Devlette Turuncukadin devlette baktırıyprum eğer bir kontrolde göremezsem özele gidicem doğum hazırlıkları için cinsiyet ney öğrenicem
Turuncukadin Zeliha_2507 ay çok ilginç hala göstermemesi. Detaylıda da nasıl görememişler anlamadım hiç bence de özele gidin bi ya da devlette başka doktora. Belki doktor göremiyordur
Zeliha_2507 Turuncukadin bu sefer başka doktora göründüm aynı hastanede oda görenedi detaylı görenedi yse ben hiç göremem dedi😵💫
Turuncukadin Zeliha_2507 çok ilginç ya sen mutlaka özele git bence. Kız mı acaba göstermiyorsa🥰 benim de kız 18. Haftaya girerken gösterdi birkaç gün önce yani
Zeliha_2507 Turuncukadin yaa bilmiyorum ki ilk gebeliğim kızım oldu hemen gösterdi bu ikinci gebeliğim senin ilk mi
Turuncukadin Zeliha_2507 evet benim ilk doğumum olacak inşallah. bir düşüğüm oldu 14. Haftada kalbi durdu
Zeliha_2507 Elis27 yok gitmedim ücret lerden dolayı ama bir kontollü daha göremezsem gidicem artık doğum az kaldı öğrenmek için
Elis27 Zeliha_2507 zaten büyüdükten sonra fa cinsiyet icin bazen yeri daraldı göremiyoruz diyebiliyorlar Dr
Zeliha_2507 Turuncukadin Ya başın sağolsun çok üzüldüm Can’ım benim RABBİM beğışalsın evladını sana sağlıkla kucağına almayı nâsip etsin inşALLAH