a-z09 Merhabalar kızlar ben bu siğilden kurtulamıyorum parmağımda bir siğil çıkmış bir yıla yakındır ne ilaçlar kullandıysam ne bandı kullandıysam geçmedi bir türlü geçmiyor lütfen bana yardım edin bu siğili nasıl geçirebilirim ben
minikbebegim06 a-z09 benim ayağımda vardı hastaneye gittim yaktırdım hamileyseniz yaparlar mı bilmiyorum ama cildiyeyle görüşün
[silindi] a-z09 benim de parmağımda vardı yıllar önce. Cildiyeye gittim direkt yaktılar, soğuk hava sıkıyorlar, 2 gün içinde kuruyup düştü, tekrarlama olmadı
semi29_ a-z09 benim 6 7 yerde var hem de can yakıyor artık en kesin çözüm yakılması ama o da uğraştırıyor ve acıtıyor biraz benim tırnağımın dibinde vardı yaktırdığımda kan topluyor mosmor şişiyordu 1 2 sefer yaktırdım sonra geçmedi o da diğer yerlere mi sıçradı bilmiyorum şimdi doğumu bekliyorum hamileyken ilaç sürmeyi de önermiyolar yakılmasını da doğumdan sonra yaktıralım demişti doktorum
Nznks a-z09 canım benim oğlumda vardı 1 sene ugraştık cildiyeye her ay gidip yaktırdık 1 taneydi avuç içinde 1 senenin sonunda geçti elhamdülillah dahada çıkmadı hemen gitmiyor maalesef
Biranneikibebe Oğlumuzda el parmağında var Cildiye de yaktırdık geçene kadar yakma işlemine devam ediyorlar iki kez gittik biz
a-z09 semi29_ benim de bir tane var yüzük parmağımda evet büyüyor ve büyüdükçe de gerçekten de acısı çok fazla oluyor yakma nasıl oluyor acaba
a-z09 Nznks bende de sadece parmağımda var bir tane bir yıldır uğraşıyorum hiçbir şekilde geçmiyor hamileyim acaba gitsem bakarlar mı
Nznks a-z09 o yakan aletin adını unuttum. Şuan git sor yada zaten bu zamana kadar beklemişsin doğumdan sonra da git fakat dikkat et yayılmasın
semi29_ a-z09 bir sprey sıkıyor ama tırnak dibinde olduğu zaman mı böyle oluyor bilmiyorum diğerlerini dediğim gibi henüz yaktıramadım fakat benim parmağım kan topluyordu ilaçtan dolayı ve geçmedi sonra hem parmağıma hem diğer yerlere yayıldı belki diğer bölgelerde bu kadar acılı olmaz hemen etki eder bilmiyorum fakat tırnağıma etki etmedi bende baya uzun süreli yakmak gerekiyor sanırım doktorum 5 6 seferi bulur demişti
Biranneikibebe a-z09 evet geçti çok şükür tamamen büyüktü ve inatçıydı ilk işlem yapıldığında bir çoğu gitmişti ama tamamen yok olması için tekrar götürüp işlem yaptırdık doktorda yok olana kadar gelin demişti zaten
alpege_ Benimde hamilelikte genital bolgede cikti 5-6 tane il 33 diye bi solisyon surdum yakici bir sey 4-5 gunde hepsi dusttu
Parinas alpege_ doktora gösterdiniz mi. Korkutmam istemem de genital bölgede siğil sıkıntılı biraz. Smear testi alır doktor zararsızsa orda çıkar.
alpege_ a-z09 trendyolda bile var biz eczaneden aldik adi il 33 yaz cikar canim kulak pamuguyla sigil olan yere her aksam suruyorsun kurutup dusuruyor doktorum yazdi bana bu arada güvenilir
616171_ a-z09 bende çıkmıştı ojeye benzer bir ilaç kullandım ve etiniz içine girene kadar sürün çünkü onun kökleri oluyormuş o gidene kadar sürdüm ve geçti bir daha çıkmadı
a-z09 616171_ ben de şu an onu kullanıyorum bazen çok yakıyor ama tekrar çıkıyor ama dediğiniz gibi etine kadar kullanmadım bu sefer öyle deneyeceğim
616171_ a-z09 evet benimde sizinki gibi olmuştu tekrar çıkıyordu bu sefer yaksada bırakmadım ve tamamen geçti