Masalceylan Kızlar geçen hafta 1016 çıkmıştı betam bugün doktora gittim keseyi gördük ama son adet tarihine göre. Çok küçük eminmisin dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi ozmana kalp atışı bebeği gorebilirmiyiz acaba
Ftmnnr Masalceylan benim doktorum keseyi 1.500′lerden anca görürüz demişti Ben keseyi gördükten 2 hafta sonra gitmiştim kalp atışını dinlemeye daha yeni oluşuyor demek ki Bir de şöyle düşün son adet tarihinde çocuğun rahmine indiğini de bilmiyorsun yani ne zaman indiğini de bilmiyorsun onlar ona göre hareket ediyorlar ama o zaman mı indi ki yani benim fikrim bu
Masalceylan Ftmnnr Son adet tarihinden bende emin değilim cnm bakalım iki hafta sonra gidicem bende insallah görürüm bebisimi
Ftmnnr Masalceylan ben son adet tarihimi yanlış söyledim sonradan duzelttmedik sata göre normal diyor 5 gün fark var arada ama normalmiş 🤣
Masalceylan Eda42_ yok cnm gitmedim dha en son keseyi görmüştük kwrindan ama çok küçük dedi okadar küçük karindan gözükürmu ki onuda anlamadım ben baktığımda kese pek bir milimlik değildi ama 15 gün sonra tekrar gel dedi bebek olusuyormu falan bakarız dedi
Eda42_ Masalceylan Karından görüldü ise zaten iyi küçük olması normal o zaman inşallah herşey yolunda gider görürsün bebeğini de zaten senin geç döllenme olduğu için bence ancak görünür doktor ilgili değilse başka doktora gidersin