Uykusuzz_koala Ay akıl verim seçemiyoruz eşimle :( asaf yanına başka ne isimler yakışabilir Ömer haricinde
Raflesya Uykusuzz_koala Bir arkadaşımın çocuğu var Ömer Asaf isminde çocuk düz duvara tırmanıyor öyle bir şey.Asla yetişemiyoruz bir sonraki hamlesini asla tahmin edemiyoruz.Allah annesine babasına sabır versin çok zor bir çocuk.
User658383839 Uykusuzz_koala benim de aklımda Ömer Asaf var koymak için ama İsimle bir alakası olmadığını düşünüyorum huyun
Htcguler Uykusuzz_koala benim oğlum ömer asaf çok akıllı maşallah sadece biraz inadimiz vardi oda geçti şükür şuan 4.5 yaşında 🤭
Raflesya Ftmnnr 😂 tabiki gönlünüzden ne geçiyorsa onu koyun bol bol okuyun sakin bir çocuk olması için.😁
Ftmnnr Raflesya ne okiyim eşimde diyorki Ayetel Kürsi okuma ağır gelir çocuğa sürekli uyur uykudan başını kaldıramaz dedi sanki mantıklı geldi gibi okumak 🤣
perikizmom_ Valla 4 ay bakiciligini yaptığım bi erkek cocuguydu sinirden aglatacak duruma getirtiyodu beni çok yaramaz aşırı konuskan sürekli ilgi isteyen laf söz dinlemeyen bir çocuktu açıkçası şimdiden bu ismi koyacaksiniz Allah sabir versin diyorum 😂
Rusapolat Uykusuzz_koala valla benim kuzenim var adı Ömer Asaf şuan 7 yaşında. Yani teyzeme neler çektirdiğini bir biz bir anası birde Allah biliyor. Şimdi biraz sakinleşmiş ama o da büyüdüğü için artık😂
kubra16_ Uykusuzz_koala oğlum sadece Ömer çok uysal çok akıllı bi çocuk maşallah 🙂 ben de 2. oğlanı bekliyorum Ömer’e uygun isim arıyorum 🙋
mavisevenanne Uykusuzz_koala Ömer Asaf ikilrmesini kim piyasaya attıysa herkes bu kombini kullanıyor. Şöyle ki Hz. Ömer’in Müslüman olduğu sure Taha suresi olduğu için Ömer Taha koymanız daha isabetli bir karar olur çünkü genel olarak Ömer ismindekiler yaramaz asi oluyor onu Taha ismiyle dengeye getirip ehil usul bir çocuk yapabilirsiniz. Tabiki karakterde isim tek başına bir etken değil ama isimlerin enerjisi var ve bu enerji beşikten mezara seninle olan bir şey. Anlatabildim mi bilmiyorum ama İslami usulde bir isim düşünüyorsanız Ömer isminin hikayesi ve tamamlayıcısı bu yönde
kalbiminpariltisi Uykusuzz_koala asaf ismini hiiç sevemiyorum ya ortalık asaf kaynıyor bu arada onu da düşünün derim