Turtamom Benim kızım nazlı bebek çıktı gelmiyor sancı bekliyoruz çoktan kanala girdi ama tık yok sizde durumlar nasıl
Miniportakal Turtamom benimde çoktan kanala girdi ama tık yok bende 38+4 olduk ara ara normal bel kasık agrıları var ama haricinde gerçek bir sancı yok totem tuttum 27 28 Aralık diye inşallah o günlerde sancı tutar doğururum 😂
baharaa Turtamom 38+5 te bekliyorum. Kafa çapı 10 cm demişti geçen hafta. Kilosu 4ü geçmesin diye pzt suni sancıyla yatış yapalım dedi. Kabul ettim. Daha da beklersem vajinal doğum ihtimali zaten azalıcak.. hayırlısı
Turtamom Melek4972 zaman hızlı geçiyor anlamıyoruz bile ne ara geçti diye şimdi ise ne zaman gelicek diye uyku bile uyuyamıyoruz 🤦♀️🥰
Hazalsemerci Turtamom Ayy seni takip ediyorum bende kendisine kontrollüyüm. Aramızda 10 hafta var. Lütfen deneyimlerini paylaş.🌼💕 Sağlıkla gelsin minikiniz.
Turtamom Miniportakal 38+5 bende aralık 18 totemlemiştim şimdi ise totem motem artık sabıe kalmadı valla
Miniportakal Turtamom bendede sabır kalmadı da işte napalım bekliyoruz sancı gelsin diye yapmadığım şeyler kalmadı 🤣ama kızçede tık yok😁
Sinem-78 Miniportakal benimde son 15gün kaldı devlette normale çok zorluyorlar korkuyorum yapamazsam diye özelde epiduralli normal doğum mu yapsam diye düşünüyorum
Miniportakal Sinem-78 ben ilk çocuğumda devlete gittim doğurmadan geri çıktım korkudan sancılarım gitmişti ama başka şehirde idi tabi yıllar önce şimdi özelde olacak sancıya bende çok dayanamazsam epidural isteyeceğim
Miniportakal Bluebey inşallah yılın ilk bebeği olarak tarihi geçmezsem iyi😂🤣 31 aralık günü ondan korkuyorum hep