Mrv342 Kızlar ilk gebeliğim zayıf biri değilim 18. Haftadayım, 14.haftadan beri içimdeki balığı hissediyorum 🥹 eşim ne zaman hisseder acaba? Çok istiyorum hissetsin 🥹 ilk bebeğimizi kaybettiğimizde çok çok üzülmüştü o mutluluğu hissetsin istiyorum 🥹🙏🏻🥰
Mervealya1992 Mrv342 20 haftadan snra tekmelerini hisseder ondan once tekme sayısı az oldugu ıcın sen hıssetsende o hıssedemeyebılır oanı yakalaman lazım cnku
Symstf Mrv342 bende kilolu biriyim 20+5 deyiz ama hala hissedemiyor eşim çünkü tam hareket ettiğinde söylüyorum elini koyuyor ama bu sefer de bizim bebiş hareket etmeyi bırakıyor ve eşim elini çekene kadar da hareket etmiyor asla 😅
obli Mrv342 20.haftada hissetti eşim ama denk getirmek çok zor. Elini koyduğunda genelde duruyor bebekler 😄
Ftmnnr AnayimBenAna_ çok hareket ettiği zamanlar bile esim elini koyunca anında duruyor temas sevmiyoruz 🤣
ipos Benim eşim 23. Haftadayım bu hafta hissetti ama her gece elini karnıma koyup bekliyo öyle hissetti 😀😀 ben de hareketleri zaten 10 gündür falan hissediyorum. Daha önce de hareket ediyodu bence ama ben o hissi daha yeni yeni anladım
Baby_B Mrv342 27+5 deyiz hala tam hissedemiyor Cunku bebek duruyor Esim elini koydugu zaman😀😀 Bizde ilk bebegimizi kaybettik ama hissetmesi icin daaha zaman var kuzum
mervedmrcn Mrv342 20.haftamdan sonra sırt üstü yatışımda dışarıdan belli oluyordu eşimde hep hissediyordu hareketlerini ☺️
Ftmnnr Mrv342 hissetmez 🤣🤣 ya şöyle 20′den 21′den sonra hissediliyor ama çoğunlukla elimizi koyunca hareket etmiyor temas sevmiyor sanırım çoğu da bunu yaşıyo🤣