Mine2626 GirlandBoy_Mom Allah Allah oranın acilinde sürekli kadın doğum doktoru duruyordu belki bir sorun vardır
GirlandBoy_Mom Mine2626 canım ben bugün gittim doktor çok ilgilendi sağolsun ilaçlarımı yazdı cinsiyete kadar söyledi gerçekten mükemmel bi doktor
Mine2626 GirlandBoy_Mom memnun kalmanıza cok sevindim cinsiyetini kaçıncı hafta da öğrendiniz acaba bende ocak 6 da gidicem de hem ikili tarama testim var belki cinsiyeti de görür diye düşündüm
Gulpinar25 Sinem-78 aktüel 1480 tl tuzla kart indirimiyle, doğum ücreti eylülde 24 bin di, şu an zamlanmıştır illaki, doğum paketleri yok maalesef, bu yüzden benim içinde nisanda galiba süpriz olacak doğum ücreti 😂🙌🏻
Ayca123 GirlandBoy_Mom selam postu yeni gördüm Bende enfeksiyon nedeniyle pazar akşamı evime yakın acil doktoru ararken Seylan hamıma denk geldim kendisi gayet dinleyen sonrasında detaylıca bakıp bilgi veren aklıma takılan soru olup olmadığını da soran biri olduğu için baya memnun kalmıştım
GirlandBoy_Mom Ayca123 bende bugün gittim çok güler yüzlü samimiydi aklımda tek soru kalmadı sağ olsun ilaçlarımı yazdı gönderdi gayet ilgiliydi çok memnun kaldım
Ayca123 GirlandBoy_Mom süper sevindim memnun kalmana hastanenin olanaklarını da araştır yoğun bakım ünitesi var mı doğum alanı nasıl vs
GirlandBoy_Mom Mine2626 11+6 da dedi canım yüksek ihtimalle erkek bebek dedi kontrol e gittiğimde kesinleştiricez
EbruLiiiiiiiiiii Mine2626 merhaba mine hanım, bende seylan hanım ile devam ediyorum şu an 10+3 teyim. 12.haftada kontrolüm var ikili tarama testimiz olacak dedi. acaba hastane bünyesinde kendimi yapıyor yoksa başka bir perinatoloji doktoruna mu yönlendiriyor ?
Mine2626 GirlandBoy_Mom o zaman kesin bize de bir şey söyler diye düşünüyorum çünkü gittiğim zaman 13′üncü haftaya 1 gün kalmış olucak🥰 sizin adınıza çok sevindim gerçekten umarım hep aynı doktor da kalırsınız bu süreçte doktor çok önemli🥰
GirlandBoy_Mom Mine2626 yüzde yüz söyler canım eminim yani ilaç yazdı çok şükür karın ağrım kesildi devlet takipliyim ama Seylan hanım dan devam edicem sanırım
Yeniannneee GirlandBoy_Mom bende o hastaneye gidiyorum ama serap hocaya gidiyorum çok memnunum ve çok ilgili iyi ki serap hocayla yolumuz kesismis
GirlandBoy_Mom Yeniannneee bende Seylan hanıma gittim çok ilgili bende iyiki diyorum teşekkür ederim canım genel olarak iyiymiş doktorlar bi özlem hanım soğukmuş biraz