Merve-betul Ruvii rahatlık hani Allah sağlık sıhhat versin tüm evlatlara olası durumlarda milletin lafı sözü irdelemesi bitmez bizim insanımız tuhaf ya boş bogazlara laf vermemek için sonra öğrenmeleri daha iyi
Buse00 Ruvii kalp atışını beklemiştim bu gebeliğimde de çift çizgi ama henüz hastaneye gitmedim falan dedim kalp atışını duyup gördükten sonra kesin oldugunu söylemiştim
YyyyYasemin Ruvii öğrenir öğrenmez daha kese var bebek yoktu o zaman direkt söyledim hastaneye zaten ailemle gitmiştim
gizolok Ceydaaas1 yok söylemedim henüz.. yani kendim iyice emin olmadan kalbi vs duymadan biraz ilerlemeden düşünmüyorum, sonrasında çok üzülüyorlar çünkü daha önce bir kaybımız oldu erken dönemde o yüzden söylemeyeceğim öyle karar aldık eşimle :/
MinikMucize46 Ruvii anne baba ve kardeşler 12 haftalıkken öğrendiler. Amca teyze vs diğer akrabalar 18-19. Haftada öğrenmeye başladılar 😂 bana kalsa doğurunca haber verecektim de 😂
Maviniz Ruvii ilkini hemen demiştim ikinciyi anneme bana geldiginde dedim akrabalara 3-4 aylıkken dedim. Ne kadar geç demek o kadar iyi
Ruvii Maviniz annem şüpheleniyor zaten ama yine de söylemek istemedim farklı yerlerde yaşıyoruz aklı bende kalacak böyle