Edadaada Kızlar 10 gün önce 5+3 te 5mm kese görmüştük yarın 6+5 kontrol var bebiş görünür mü daha önce iki düşüğüm var çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum
nurdaneg0716 Edadaada ben devlete gitmiştim tek kese vardı belki cihazdan kaynaklı da olabilir bilemiyorum da iki hafta sonra gittiğimde hem kalp atışı hem bebek vardı
Patito__ Edadaada gorunur cnm bende 5+4 de karindan sadece kese gorunmustu 6+4 de gittim karindan sadece bebek goruldu vajinal baktik kalp atisi duyuldu cok sukur Bugun 6+5 im ayniyiz ♥️ Benimde dusuklerim var sizi cok iyi anliyorum insallah bukez hersey yolunda gider bizim icin amin
Edadaada Özele gidiyorum ama içimde korku var,sevinemedim bile bu da düşücek diye kan sulandırıcı hap iğne kullanıyorum inşallah görürüz ya bana da dua edin lütfen
Crnyldz Edadaada benimde iki düşüğüm oldu şuan 16 haftalık hamileyim bu gebeliğimde doktora gidince kese göründü bebeği göremeyince çok korkmuştum Buda düşücek heralde diye çok korktum ama bu gebeliğimde çok şükür düşük tehlikem bile yok herşey yolunda . Seni anlıyorum ama hiç strese girme bol bol dua et
Edadaada Patito__ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim şu yarını bir atlatsak sağlıkla görsem bende inşallahh
Patito__ Edadaada insallah gorursun cnm Allahin izniyle Rabbim tamamina erdirsin saglikla Ama igne hap kullaniyorsun bukez olcak Allahin izniyle
Edadaada Crnyldz ikisinde de çok ağrım vardı hiç geçmeyen.Şimdi bişeyim yok koku hassasiyeti ara ara miğde bulantısı dışında.Buna bile sevinemiyorum ki herkes bana kızıyo niye böylesin hamilesin işte yok bilmem ne diye o korkuyu kimse anlamıyor
Safiye-54 7+2 haftalığız 4 gündür regl olur gibi regliden daha az kanamam oluyo doktoruma gittim 30 aralıkta gelmen gerek ki anlıyım net dedi sizce düşük mğ yapıyorum korkuyorum kalp atışını dinletmedi henüz bu gittiğimizde duyabilicekmiyiz acaba