Ezgigznn_88 MA123 benimde öyle cnm geçen hafta Dr gittim bebek okadar aşağı inmiski Dr ölçüm bile yapamadı ilk bebeğinde sonuna kadar makat gelişti buda böyle oldu hamgi gune verdi cnm
MA123 Ezgigznn_88 6ocak verdi canım 38+2 olmuş oluyor Bazı arkadaşlarım erken dedi çok mu erken alıyor ya
Ezgigznn_88 MA123 aynı gün oluvaz desene cnm bn erken oldugunu dusunmuyorum ilk kizimi 38+3tu sezeryana girdim arkadas tup bebek olmasina ragmen 4 ay once 38 de tam aldi seninki kac kg cnm suan
Girlmom MA123 34 haftalığım 38 de alalım dedi erken dedim 39 da alacak 27 ocak da suyum sancım gelmezse inşallah
SMB Biz yarın 37+0 oluyoruz hayırlısıyla Normal istiyorum ben de Ptesi günü doktor ne diyecek bakalım Çocuk ne durumda hiç bilmiyorum İlk gebeliğim
YETM3009 Arikkok Arikkok merhaba bende 36+5 haftaligim. Haftaya cuma günü bende anestezi doktoru ile görüşeceğim. Ondan sonra gün verixek doktorum inşallah çok bekletmez benide 🤲
Arikkok İlk doğum mu sizin epidural ile sezeryan olacağım ben sizin ki nasıl planlanıyor kolaylıkla kavuşalım inşallah bebişlere