Aylaa123 DeryArenn bitmezde 4 e geçerseniz adet olduunuzda kullann ben normalde yog,un adet olan briyim bebek bezleri çok isimi goruyor
DeryArenn Aylaa123 ben çok yoğun olmuyorum kalırsada yardım kutusuna atarım artık birsahakine daha mantıklı bez alışverişi yaparım 😀
Melikekrky DeryArenn bizimki 5 buçuk kilo 😂😂😂4 numaraya da gecebılırım biraz bol olunca daha rahat oluyor 4 numara bez aldım ıkısı arasında ufak fark var
mcansu DeryArenn bebeğin bacağını sıkar lastikleri iz olur taşırma vs yapmaya başlar bez cırt bantlar iyice birbirinden uzaklaşır bunlar varsa evet artık küçük oluyordur
Hulo2105 DeryArenn biter yaa merak etme ben bu ayımıza kadar 4 paket 3 numara bitirdim. Daha da 1.5 paket var bitsin aam 4 numaraya geçecem 8 kilo olacağız neredeyse
DeryArenn Hulo2105 bende şimdi geldim doktordan özel aşılarını yaptırmaya gittim tarttı 6 800 gr çıktı kaza yapıyordum az daha arkada arene bakayım derken hala elim ayağım buz gibi 😳
Deniz4848 Mucizem0301 36. Haftada doğdu ama iyiydi 3300 gram doğdu 😌 benim çocuklar hep böyle başta biraz toparlak oluyorlar ama ayaklaninca zayıflıyorlar 😔
Musilk-1 DeryArenn doktor bebeği tartiyor bebeğin kaç kilo paketlerde yazar sende ona göre bez alırsın