Merhaba bebeğim 5 aylık oldu, 1 haftadır uyku nedir unuttum. Gündüzleri çok düzenli uykularını uyurdu önce bu uyku süreleri kısaldı sonra uykuları azaldı şimdi kucağımda emerken uyuyor bırakınca uyanıyor yerinde asla uyumuyor çığlık atarak uyuyor damakları kaşınıyor diş çıkaracak haftasına göre atak haftasıdır vs diye düşünüyorum ama çok zorlanıyorum. Geceleri güç bela artık gündüz de kucağım dışında uyumadığı için 10 11 gibi uyuyor bir şekilde, gece emmeye bir kalkıyor 2 3 gibi bir daha uyunuyoruz 5 6 ya kadar. Bitiğim ne yapsam fayda etmiyor, tek bakmak zorunda kalıyorum destek alabileceğimiz kimse yok, babası işe gidiyor ben bebeğim olunca ayrıldım, ama ondan da isteyemiyorum sen bak dinleneyim diye vicdan azabı çekiyorum sanki o bakınca ben kötü bir anne olacakmışım veya o çalışıyor ya zaten yorulıyor ertesi günde iş var ona bide biz yük olmayalım diye dşünüyorum bir yandan da onunda bakması lazım ben çalışmaya devam etsem ne olacaktı ben bakıyor olsam bende ile gidiyor olacaktım ozaman kime dicektik bak bize işe gidiyoruz dige düşünüyorum bilmiyorum ciden her gece ağlıyorum psikolojik olarakta ruhen de bedenen de tükendim