Gullusah92 Ekim ayında doğum bölümü açılmış, Merkez Efendi’nin kendi İnternet adreslerinde gördüm. Şuan Şehir hastanesine gidiyorum, doktorum ocak ayında ayrılacakmış, ben şubat sonu mart başı gibi doğum yapacağım nasipse. O yüzden araştırmaya başladım.
Gullusah92 Glbhr-Dgn1 merhaba sözlük bi türlü açılmadı onunla uğraşıyordum :) Özde sakarya ya gidiyordum, 24 aralıkta gittim. Aklımda Gülhan hanım var. Oda iyi bir doktor, randevu bulmak zor.
MGrbz Gullusah92 merhaba bende özde hanıma gidiyorum ne zaman gidecekmiş acaba doğumum yaklaştı randevu bulamıyorum
Glbhr-Dgn1 Merhabalar, bende 5. Haftamdan 34. Haftadayim artık bugüne kadar onur Türkmen e gittim. Eğer bayan doktor olsun demiyorsaniz tavsiye ederim ☺️🌸 merkez efendiye gelecek olursam da yakın zamanda bir akrabam orada doğum yaptı. Ama sadece sezeryan yapılıyordu. Normal doğum a geçtiler mi emin değilim bilginiz olsun.☺️
Gullusah92 Glbhr-Dgn1 kadın erkek fark etmez de, öneri üzerine Gülhan hanımı düşünüyorum. Hastanede iş arkadaşımın eşi çalışıyor o önerdi, daha öncede grand ta çalışmış Gülhan hanım, orda da sekreter arkadaşım var oda önermişti.
Gullusah92 Glbhr-Dgn1 doktoru kim ve memnun kalmış mı? Malum eş refakatçi olamıyormuş şehir hastanesinde, şartları aynı mı?
Gullusah92 MGrbz daha yeni belli olmuş, Ocak ta gidecekmiş, ege üniversitesine tüp bebek tedavisi eğitimi içinmiş. Devam etmek isteyen hastalarına instagram dan mesaj atın diyor.
Gardenyaaa Ben merkezefendide takıplıyım. Kadın doğumun acılının calısmaları tamamlandı. Doktoruma ne zman acılıyor dıye sordugunda ocak ama netlık yok dedı. Gecende servısteydım ebelere sordum onlarda subat dedıler. Sezaryen yapılıyor diye bılıyorum sadece
Gullusah92 Gardenyaaa benim 2. Hamileliğim, ilki grand ta sezaryen yaptılar, o yüzden buda öyle olacak sanırım, ssvd yapan devlet kurumu yok😁
Gullusah92 Gardenyaaa bende ona randevu buldum aldım. Memnun musunuz? Önceden şehir hastanesindeymiş oraya geçmiş galiba.
A-bursins Gardenyaaa Merhab mutlu hanim merkezefendi de sanırım memnun kaldınız mı gebelik takibinizi yaptı mı
Esrakuru Gullusah92 merhaba bende özde hanıma gidiyorm 18.haftadayim ama poliklinikte çok kez isminin olmadığını görüyorum muayene mi açacak acaba o şekilde mi kontrollerine devam edecek bilginiz var mi
Gullusah92 Esrakuru özelden devam edecek, mustafa cihan baysal ın muayenehanesinde, isteyen hastalarım instagram dan mesaj atsın demişti. Ege üniversitesinde tüp bebek tedavisi eğitimi içinmiş öyle bişeyler demişti, o yüzden bırakmış.
Gullusah92 Rabia4066 merhaba teşekkür ederim siz nasılsınız? Perşembe kontrole gideceğim, bayağı yoğun randevu yakalamak zor. Normal doğum var, benim ilki sezaryen olduğu için yine sezaryen olacağım.
Imran_deniz25 Rabia4066 ben gulhan hanım takipliydim ama memnun kalmadım oyuzden geçen ay değiştirdim semih taskend randevuya gittim çok beyefendi gayet iyi babacan ultrasonda ilk defa bu kadar net bana her şeyi anlatti. Gulhan hanıma 8 de randevu alıyorum 9.30 da geliyor 2 dk içinde gönderiyor bu değil gerçekten.
Rabia4066 Gullusah92 bende iyiyim teşekkür ederim. Ya ben takibi özelde yapıyordum ama doğum fiyatlarını duyunca devlette doğum yapmak istiyorum. Zor bela gülhan hanıma randevu buldum şu an 32+0 dayım. Umarım sıkıntı çıkmaz ve kabul eder 😔