nur-aleyna-06 Merhaba kızlar 32. Haftadayım aşağı doğru aniden otururken veya yürürken bazen iğne batması veya bıçak saplanması gibi ağrı hissediyorum. Sanki kese bir anda patlayacak gibi bir his oluyor. Normal mi acaba. 2 haftadır bu şekilde hissetmeye başladım
1prens1prenses_ nur-aleyna-06 30+4 haftalık hamileyim valla bugün bende de başladı bekleyim Sanki çok sıkışmış gibiyim lavaboya koşuyorum bişey yok
Civciv53 nur-aleyna-06 açılman başlamış olabilir mi ? Bende rahim ağzı yetmezliği vardı o nedenle serklajlıydım. Doğumdan önceki gece hep öyle hissettim ve diğer gün sabah kontrolde doktoruma söylediğimde rahim ağzındaki dikişim 2 parmak açıldığını ve kesemin geldiğini söylemişti sonrası sezeryan zaten. Sende ihmal etme doktoruna danış haftan erken daha
nur-aleyna-06 1prens1prenses_ evet o his oluyor bende de ama benim demek istediğim vajina içerisinde rahim içinde 🥲
Civciv53 nur-aleyna-06 inşallah canım tabi benim ki biraz daha riskli bir süreç olduğu için daha temkinliydim haftada bir gidiyordum o zaman dotkora ama sende tedbiren bir görün derm canım