Asminlina Kızlar 35 haftalık hamileyim bugün göğsüme krem sürüyordum hafif sıktım acaba süt gelecek mi diye minicik sarı su geldi bu süt mü oluyor
Meltem123_ Asminlina evet cnm bizde ağız sütü derler en faydalı olanı bebişine 🤲rabim sağ Salim kulaklarımıza almayı nasip etsin benim de bebiş 36+4 oldu😊🤲🏼🤰🏼
ceren-123 Asminlina benimde sütyenime gelmiş öyle gördüm ben çok garip duygular şaşırıyorum 🥹 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸 Sıkılmaması gerektiğini söylüyorlar ama bilginiz olsun 👼🏻
iiliya12 Asminlina aynı postu bende açmıştım normalmiş :) annem sakın sıkma bidaha ilk süt bebeğe kalsın dedi :) doktorda normal vücut hazırlanıyor dedi
Asminlina Meltem123_ ay maşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ara ara toplanma ve sancı oluyor sizdede oluyor mu
Mutluluukkk_ Bendede oldu ve doktorum asla sıkmamam gerektiğini söyledi akmaması gerekmiş sıkı çamaşır giy demişti
Meltem123_ Asminlina evet cnm vajina da ve karın da oluyo adet sancısı gibi doktor nts takıldı baktı sancı çıkmadı cuma günü tekrar gideceğim hem kontrol hem günü verecek doğum için sezeryan olduğu için günümüz beli olacak 🥰🤲🏼
minikbebegim06 Asminlina ara ara toplanma ve sancı oluyor Bunuda doktora bildirin rahim kasilmasindan kaynaklı olabilir doğum belirtisi bile olabiliyormus