1prens1prenses_ Kubraaarslan29 Manisa Salihli mı Bende Alaşehir yenj taşındim Dr.Hüseyin yaylacı beye geliyorum Burda bekleyim
Canmmmm Kubraaarslan29 canm bende Turgutlu da oturuyorum ama Manisa şehir Hastanesi’ne gidiyorum Turgutlu devlet Hastanesi’nde ilk gebeligimde memnun kalmadım şehir Hastanesi’nde doktorumdan da memnunum hemde orası kapsamlı
Kubraaarslan29 1prens1prenses_ ben daha önce medigüneş hastanesinde osman ökmende yaptım doğumumu çok iyi bir doktor ama malum fiyatları çok yükseldi ondan devlettemi yapsam fiye düşünüyorum
1prens1prenses_ Kubraaarslan29 ben yeni taşındım çok bilmiyorum buraları Alaşehirden geliyorum eşim işinden dolayı bir kaç sene buradayız
1prens1prenses_ Canmmmm bende şehir Hastanesi’ne gitcem daha doğrusu burdaki doktor yönlendirdi Protein kacakligi var bende Burda imkanımız yok orda muane devam et dediler Hangi doktor iyi ki Ben bilmeden 2 Ocak aldım bir doktor ama
1prens1prenses_ Kubraaarslan29 şimdi şehir hastanesi yönleri diler artık bakayım zaten az kaldı memleketimdr doğum yapcam ordaki doktoruma güveniyorum