Susamtanem
Selam herkese, hep bigün bende başarı öykümü yazicam inşallah umut olucam başkalarına da dedim ve Rabbim nasip etti🤲
Benim ilk gebeliğim evliliğimin ilk 3 ayında oldu sıkıntısız bi şekilde gebe kaldım geçirdim ve doğurdum ama sonrası🙄 sonrasında kızıma bi kardeş olsun istedim ve 10 yıl boyunca çabaladım. Önce kimyasal gebelik denen olayı yaşadım öğrendim sonra 7. ve 12. Haftalarda gelişmeyen gebelikten kürtaj oldum 😔 kaç tane kimyasal gebelik düşük yaptım sayısını bilmiyorum düşünün. Kendi kendimin doktoru oldum araştırdım ve genlerimde pıhtılaşma olduğunu buldum. Artık kontrollü bi şekilde gebe kalmak için hem yumurta takibi hemde corasprin ve folik asiti önceden başladım içmeye. Çok şükür gebe kaldım ve sorunsuz ilerledi gebeliğim hergün 04lük iğne oldum. Doktoruma güvendim ve oğluma kavuştum 💙
38+2 de spinal sezeryanla doğum yaptım ne iğne acıttı nede baş ağrım oldu şükür. Hep kendimi şartladım yeterki evladımı kucağıma alayım ne acılar çektim bu en güzel kavuşma olsun dedim. Kızım abla olmak için çok dua etti belki onun duaları kabul oldu💕
İsteyen herkese de Rabbim nasip etsin. Sormak istediğiniz herşeyi cevaplayabilirim 💗🤗