cauuv1 ikinci kız nasıl hatırlıyım cok gecti üstünden😂😂 bebegim 18 aylık oldu 9 ay da gebelikk valla aklımda kalmamıs hiç
cauuv1 semir99 0.25 gördükten 18 gün sonra 26 değer olmuş o 18 gün boyunca heralde negatif diye kan vermemişim 18 gün gecince ne alakaysa vermişim 😂😂😂 sonra güzel artmıs degerim birden
Patito__ semir99 ozmn negatiftir cnm maalesef ama adet olmazsaniz tekrarlar siniz Ben 1.55 den sonra bir hafta bekleyip olebkan vermistm adetimde gecikti
semir99 Patito__ ben dün kan verdim 2.30. bugün de kan verdim yine 2.30. üst üste vermemek gerekiyormuş. 1 hafta bekleseydim keşke. Testlerim silik çıkıyor bundan dolayı ümitliyim 🤲🏻 bir de daha adet zamanım gelmedi. Haftaya tekrarlarsam adetim geçmiş oluyor 😌
Patito__ semir99 testler yabiltir cnm asil sonuc kan sonucudur yani idrarda cikip kanda cikmamasi imkansiz maalesef Ama adet gecene kadar umit vr bekleyin bakalım birazda olsa yukselirdi diye dusunuyorum ama hersey kismet.
Patito__ Zeynep0858 adet kesilirse yerlesmedir devam ederse tutunamadn bitti demektir 5 ustu hamilelk sayiliyor
lutka01 Dyguuu59 iki gün arayla 30, 96, 370, 1240 oldu bir hafta sonra tekrar kan verdiğimde 22.570ti
Manolya89 Ben 1215 de öğrendim bir hafta sonra 9600 dü doktora gittim kese göründü fakat bebek görünmüyor dedi 2 gün sonra tekrar gideceğim inşallah sağlıkla görürüz bakalım çok merak ediyorum 🫠bana da dua edin kızlar