Gul76 Anneyimmmben ben spralle hamile kaldim bende ilk prezervatif kullandim ya hamile kalırsam dedim spral taktim Bi gittim 2 aylik hamileyim
Bernaydiii Alp2108ask icmimaranne Ben ovalasyon testi ile yumurtlama gunumu buldum ve o testle ilk denememde tuttu suan 11 haftalik gebeyimm . Kolaylikla saglikla olsun insallah isteyenlere
Tazeanne74 icmimaranne 7 ay evliliğin tadını çıkardiktan sonra korunmayı bıraktıktan sonraki ay hamile kaldım.
Alya-veanne Tazeanne74 bende eşimle ancak 7 ay taze çift olabildik 14.09.23 evlilik tarihimiz 😂 suan 8-9 gün var doğuma tahminen
Merhabadunya icmimaranne biz 1 sene boyunca denedik ve olmadı devlet Hastanesi’ne ilk gitmiştim normal hamilelik öncesi kontroller için testleri yapmadan bana folikasit kullan 3 ay kullandım yine olmadı sonra tekrar gittim tüp bebek dediler bende bir sonraki adet döneminin 2.günü tahlilerimi sağlık ocağına yaptırdım 3. Günü de özel kliniği olan bir doktora gittim ondan Allah razı olsun o bana decavit ve progestan yazdı onlar sayesinde hamile kaldım sonra düşük yaptım kalbi gelismedi 2 ay sonra tekrar o doktorun dediği ilaçları kullandım şuan 3 aylık hamileyim tekrardan.
pudypudy icmimaranne 4 ay kendim denedim olmadı. Daha sonra internetten ovülasyon testi aldım ilk ayda hamile kaldım. Meğerse yumurtlama günüm daha erkenmiş denk getirememişim. Eksiksiz uyguladım gercekten yumurtlama günümde test koyu çıktı.
turangulu icmimaranne korunmadığımız ilk ayda kaldım canım allah isteyen herkese nasip Etsin inşallah 🤲🏻
Alya-veanne icmimaranne evlendikten 7 ay sonra kaldım son 2 ayı korunmuyordum yani 2 ay denebilir . Benim sol yumurtam çalışmıyor ve rezervim dusuk diye aceleye geldi diyebilirim çünkü doktorlar normal olmaz tup yapalım dediler tam tüp bebek randevusu alırken öğrendik Allah’ıma şükürler olsun anne olabileceğimi düşünmüyordum . Amh0.06 . Henüz doğmadı 39. Haftaya girdik bu arada zorlanıyorum suan evde ordan oraya yürüyorum biraz mide yanma problemi var ve ağırlıktan uykum bolunuyor .
Alya-veanne Tazeanne74 sanırım 2. Trimesterdasınız en konforlu zamanlarımdı o zamanlar ben geciktim egzersize siz gecikmeyin ☺️🙏🏻💕3. Trimester gerçekten çok zorlaşıyor ama başarıyoruz tabiki 💕 suan ben nefes almakta bile güçlük çekiyorum. Ama 39. Hafta diyedir önceden böyle sorunum yoktu . Herkesin de bünyesi farklı bana olan başkasına olmayabilir Benşm eller de uyusuk suan 😂 dışarı çıkıyorum 20 dkya eve geri dönmek istiyorum. Ev işi de mola vererek yapıyoru. Anneme biraz kitledim mecbur .
yagmur_17 icmimaranne oncelikle her bunyenin farkli dinemigi vardir kimseyle kendi bu bunyenizu kiyaslamayın ben korunmayi biraktiktan 5 ay sonra hamile kaldim ama boş gebelik yasadım ama hemen sonrasinda 1 adet gordum bidaha da goremedim tekrsr hamile kalmisim simdi 19 haftaliğız
Alya-veanne aslaninannesi7 bende 2 ay denedşm 1. Denediğim ay çok planlıydım tutmadı 2. De ise 1 kerede tuttu demekki zamanlama ne kadar önemli 😂
delibirhatun297 icmimaranne eşimle nerdeyse 4 senedir evliyiz ve 3 sene sonunda bir sürü düşükten sonra sonunda hamileliğim devam etti, Temmuz 2024de bebeğimizi kucağımıza aldık şükür 🤲🏻 Şimdi oğlum 5,5 aylık ve ben 7 haftalık hamileyim 😅