Tugyl Herkese Merhabalar ✋🏻 5+5 haftalığız Kese gözüktü ancak betam 2 gün öncesi 1550 iken 2 gün sonra 1735 gibi bir rakam çıktı sizce normal midir 2 gün sonraya tekrar kan vermemi istediler bu durumu yaşayanlar oldumuuu acaba
M-Meris Tugyl benim de aynı canım 19.12.2024 Beta Hcg 2266 25.12.2024 Beta Hcg 2710 kese görüldü 7mm ama doktorn%90 sağlıksız gebelik dedi 12 gün sonra tekrar bakıcak duruma göre kürtaj olabilir dedi içim yangın yeri
KumpirsMom Tugyl gönlünü ferah tut kese Kalp atışını duymaya odaklan sen beta değeri öyle bizim internetten araştırdığımız gibi değilmiş korkutma kendini ♥️ benim 4+4 197 di 6+3 te 1000 çıktı ama çok şükür sağlıklı gebelik
Tugyl M-Meris Umarım bir mucize olur Ve sağlıklı şekilde süreci tamamlarsın canım çevremde anlattığın durumda olup şuan yaşına girmiş bebiş var içini ferah tut 😇
Tugyl KumpirsMom Gerçekten morel oldu yorumun canım inşallah benimde sağlıklı gebelik olarak sürecim devam eder insan ister istemez evham yapıyor 🥹
Tugyl minikbebegim06 Aslında bende öyle düşünüyorum ancak doktorun ısrarla artık az olmuş demesi çok korkuttu beni🥹
M-Meris Tugyl yoktan var edene sığınıyorum umarım hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza süreç zor ama sonu güzel olur inşallah 💕
Zehrabbp Tugyl inşallah döner Ama bende olmuştu dış gebelik çıktı Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tugyl minikbebegim06 Evet aymı yerde verdim saati farklı olarak verdim doktor ilk testi verdiğin saatte verirsin cuma günü dedi yarın için bakalım
Username06 M-Meris miyom varmış keseye baskı yapıyormuş kesenin gelişimini durdurmuş sanırım hem kürtaj hem miyom ameliyatı yapacaklar