Alewalys Helenaaa teşekkür ederim sizin de 🌸 ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz ve bir sıkıntınız var mı sizin veya eşinizin onlara göre doktor zaten ne yapmanız gerektiğini söyler siz kendi kafanıza göre almayın ilaçları. Bir sürü kişi tüp bebek yapmasına rağmen bazı ilaçlar değişiklik gösteriyor. Kişiye özel uygulama olduğu için herkese farklı tedavi yöntemleri veriliyor. Eğer doktorunuzdan emin değilseniz değiştirin derim.
Bgmlgn Ben de bu ay gonal f kullandım 11 günde 1 yumurtam büyüdü 20 mm olduğunda da çatlama iğnesini yaptım 5 gün oldu bekliyorum 🫣
Ceydaaas1 Helenaaa pkoslarda aşılama oranı çok yüksek hatta gonalfle birden fazla yumurta büyüyüp ikiz olma ihtimali bile var adettin 3. Günü gittim ben 1.hafta sonra aşılama yapıldı 12 saat öncesinde çatlatma iğnesi vurulmuştum
Helenaaa Ceydaaas1 ben aşılama yapmıyorum çatlama iğnesinden sonra normal ilişki olcak. İnşaAllah sizinki de tutar 😍
Ozlemmm3535 Helenaaa Ben reglimin ikinci günü gittim doktora Üçüncü gününden itibaren beş gün boyunca sabah iki akşam iki klomen kullandım İlaç bittikten sonra yumurta takibim başladı Üç yumurtam oluştu bir solda iki adet sağda İstenilen boyuta geldikten sonra çatlatma iğnesi yapıldı. Perşembe günü saat 15:00’te çatlatma iğnesi yapıldı Cuma akşamı ve pazar akşamı ilişki dedi doktorum. Çatlatma iğnesinden dört gün sonra Tekrar ultrasona gittim üç yumurtam da çatlamış 🧿🙏🏼💖
Bmk97 Helenaaa çatlama iğnesi 2 tane vurdum gonapeptly bide ek olarak Tarlusal kullanmıştım iğneyle birlikte 10 gün felan iğne yaptım sanırım unuttum
Nilaypinar Gerçekten bilmediğim için soruyorum, bu ilaçları aşılama olmadan da kullanabilir miyiz? Bir kaç aydır yumurtalarım istediğim boyuta gelmiyor bunları kullanarak yumurta takibi yapılır mı? Yoksa aşılama ya da tüp bebek şart mı?
Helenaaa Nilaypinar evet tabi ki de ben aşılama yaptırmayacağım çatlama iğnesinden sonra normal ilişki olcak
Bmk97 Helenaaa embriyolarım çok güzel gelişti 6 dondurulmuş var 1,5 hafta sonra transfer olacağım. Pcoslu olmanın avantajı güzel yumurtluyoruz ilaçla.
Helenaaa Nilaypinar kesinlikle doktor kontrolünde olması lazım ne olur ne olmaz zararlı olabilir kendiniz alıp kullanmayın