Sedosh Kızlar biz eşimle normalde korunuyoruz bugün bi anlık korunmasız ilişki yaşadık reglime 3 gün var gebelik oluşsa regli görür müyüm
crazyymom Sedosh yumurtlama dönemi geçmiş tıbben olmaz Tabi Allahin bileceği bsy o nasip etmişse baska tabi
Merimeri06 Sedosh ben adetime 5 gün kala korunmasiz ilişkide bulundum 3 buçuk senedir ilk defa ve hamile kaldım🥲
Nilayy95 Sedosh çoook düşük ihtimal canım ama bazı kadınlar geç yumurtlayabiliyor veya çok erken. Adet bittiği gün hamile kalan arkadaşımı gördüm. Başka olmadı çünkü eşi yurtdışına gitmişti o bile şaşırmıştı 🙈
Feykuz Gebelik oluşunca bile regl olanlar oluyor evet ama 3 gün varmış yumurtlama döneminiz geçmiş sanırım ondan dolayı olmayabilir 🥺 İnşallah gebe kalırsınız yumurtlama dönemine dikkat etmeniz gerekiyor gebelik için
Sedosh Feykuz çok naziksiniz çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için🥹 ben hamile kalmak istemiyorum bi an ürktüm olabilir mi acaba diye ondan sordum 😊
Feykuz Sedosh anladım ama o zaman zor kalmanız benimde başımdan geçmişti düşünmediğimiz bir dönemde kaza olmuştu ve kalmamıştım
Minikmucizem123 Merimeri06 maşallah nokta atışı🙈🤣🤣🤣 doğumdan sonra çok iyi koruman lazım bacım kendini 🤣
Selenayderen35 Minikmucizem123 bu gerçekten doğru bende ilk kızımda bir kerede hamile kaldım kızım şuan 21 aylık bir kere korunmasız dikkatli davranarak ilişki oldu şu an 10 haftalık hamileyim 🤣🤣🤣 ceketini atsa hamile kalıyorum sanırım o yüzden doğumdan sonra bağlatmayı düşünüyorum 🤣🤣
Minikmucizem123 Selenayderen35 ayyy istiyorsan sorun yokta istemiyorsan ciddi anlamda dikkat edilmesi lazım bişey 😅
Selenayderen35 Ayseee34 🤣🤣 allahın isteyene nasip et dedikçe dedikçe asla asla dedikçe çıktı geldi allahım isteyen nerede varsa nasip etsin ama ben kesinlikle gemici düğümü yaptırıcam tüplerime 🤣
Selenayderen35 Minikmucizem123 çok ağladım ama kabullendim artık nasip olur doğarsa aralarında 28 ay olucak 🤣huni takıp gezmem inşallah tek duam o allah biliyor ya şu an istemiyordum kızım bi 4 yaşına geldiğinde diyordun allah dedi bana al sana 🤣