seda_ay Adetim 8 gün geçti kaset testte çok silik çizgi görüyorum az önce lavaboya gidince akıntıyla beraber kahverengi leke geldi adetmi oluyorum sizce yerleşme kanamasimi
gokcekocyigiit seda_ay Regl epey geçmiş, kan vermediniz mi ? Herkeste yerleşme kanaması olacak diye bir kaide de yok bence doktora gidin, hakkınızda hayırlısı 🌼
Gelecekdeki_Anne seda_ay Kuzum inşallah hamilesindir Yerleşme olabılır ama Adet başlangıcı da olabılır boyle olup bi kaç gune adet olan da var Ama isterseniz bir kaç gun bekleyın adet olmasanız kan verın🌸 Hakkınızda hayırlı olsun inşallah
gokcekocyigiit seda_ay silik çizgi ile şu an 17 haftalık gebeyim, herkesin koyu çıkmaz, hamile iseniz leke normal değil, Allah korusun düşük tehdidi varsa ilaç verecektir, beklemeden gidip durumu anlatın bence.
Gelecekdeki_Anne seda_ay kuzum tekrardan test yap ve bizle paylaş Biz sana soylerız var mi yok mi sılık mı degıl mı berkı de kop koyu çikar🥹 senın sılık dedın ay inşallah gebesındır
seda_ay gokcekocyigiit ben ilaç kullanıyorum zaten gebelik planladigim için düşük önleyici olarak verdi doktor duphaston
gokcekocyigiit seda_ay anladım yine de siz bilirsiniz ama dediğim gibi regl epey gecikmiş, silik çizgi de var kan verin, kaybedecek bir seyiniz yok, aksine hamileyseniz ki İNŞALLAH hayırlısıyla olsun ona göre yol çizersiniz😊