Adenmom_ Kızlar iyi akşamlar yarın 4. Ay aşımızı olacağız 2 tane vuruyorlar bildiğim kadarı ile , ateş vs oluyor mu ? yakın zaman da bebeğine 4. Ay aşısı yaptıran anneler tecrübelerinizi dinlemek istiyorum ☺️
mucizeolsunn Adenmom_ biz de ocakta 2. Ay aşısı vurduracağız o nasıl oluyor çok ağlıyor mu bebekler biraz ağır geliyo dendi ama ateş felan çıkabiliyomuş sizin nasıl geçmişti
Adenmom_ mucizeolsunn ya 3 tane aşı olduğu için benim kızım o an çok ağladı sonrasın da da 2 gün biraz ateşi yükseldi 37,5 oldu en fazla huzursuzluğu oldu biraz ama bebekten bebe de değişiyormuş hiç ateşi olmayanlar gayet rahat geçirenlerde varmış umarım sizin bebiş de kolay atlatır ☺️ he bir de aşıdan sonra 3 gün banyo yaptırmayın demişti ebemiz size de söylerler büyük ihtimal 🥰
mucizeolsunn Adenmom_ evet şimdiden söyledi getirmeden önce banyosunu olsun sonraki 3 gün banyo olamayacak diye öyle yaparız bizde inşallah kolay atlatırız o aşıdan çok korkuyorum
Adenmom_ mucizeolsunn korkma canım bol bol emzir anne sütü alıyorsa doktor en iyi yatıştırıcı ateş düşürücü anne sütüdür demişti bana ☺️
Adenmom_ mucizeolsunn çok şükür güzel geçti sadece aşı anında ağladı ve o gün biraz halsiz kaldı uyudu ateş falan yapmadı ama çok şükür ☺️
mucizeolsunn Adenmom_ oh iyi şükür sevindim kolay atlatmanıza 🌸 hiç kıyamıyorum aşı vurulurken ağlamalarına ya 🥹 nasıl acıyodur da işte mecburuz napalım
Adenmom_ mucizeolsunn benim ki de öyle ama kayınvalidem annem dönüşümlü geliyor işe başladığım için birine vericez artık aşıda 😂