Beyazem- likapaa53 bende aynıyım bat2 başım dönüyor belim ağrıyor hep ama ümitlendirmek de istemiyorum kendimi dayanmak çok zor gerçekten günler geçmek bilmiyor
Hizliveofkeli Benim de Ocak ilk haftası diye tahmin ediyorum ama tam günü bilmiyorum. Meraklıyım sürekli kendimi dinliyorum. Aslında tam da değerlendiremedim bu ayı ama işte yine de bir ümit. Farklı olarak inanılmaz bir uyku hali var. Bu kadar erken başlamaz onu da biliyorum.
sraleyna likapaa53 ta belirti mi bilmiyorum yumurta gibi sümüksü bir akıntım var 1 haftadır karnım sancılı gibi ama regl öncesi de olabilir test yaptım negatif zaten hemen idrara yansımaz önceki gebeliğimde 8 Mayısta birliktelik olmuştu 28’inde silik çıkmıştı testte biraz daha bekleyeceğim sende durum ne 🫠
likapaa53 sraleyna @Seyma63_ benimde mide yanmam ve bulantım var dün baş dönmesi oldu bugünde göğüslerim baya bi sızladı ve sırtımın ortasına bişey saplanır gibi ağrı oldu bilmiyorum belki başka bişeyle ilgilidir ama dikkatimi çekenler bunlar
bysnmrv Bat 1 Ocak, belirti yok dikkat etmedim bu ay belirti var mı diye, sabırla bekliyorum işte tutmazsa önümüzdeki ay Full Ovülasyon testi yapcam
Elifezgi35 Aslan003 sendekimsinnn ovülasyon testi yapmadım bu ay strese girmeyeyim diye ama tahmini 18i 😊
Susena Aslan003 Ben denedim test bozuk çıktı iki çizgide çıkmadı kırmızılık olmadı bu da benim şansım o yüzden mecbur beklicem😬
likapaa53 Seyma63_ öyle düşünme canım geçen ay arkadaşım hiç belirtisiz pozitif gördü belki benim belirti dediklerimde psikolojik adet gününe kadar umut var🥰
birannis_ Elifezgi35 Bat 3 Ocak bugün mide bulantısı başladı bakalım arkası gelecek mi belirtilerin test için geri sayım yapıyoruz bakalım