melegiminannesi Kızlarrr o kadar mutluyum ki şuan 5 haftalığız keseciğinide gördüm mucizemin hcg değerleride süper dedi doktor ama 5 şubatta görebilicem bebişimiiii icimde sürekli bir korku ya bişey olursa diye daha önce düsük yaşadım ama icimdende hep diyorum rabbim verende sensşn alanda diye ama bazı belirtilerim kayboldu ama bazılarıda ara ara oluyor gecen hafta yoğun belirtiler yasadım ama suan hafifledi sebebi nedir acaba bilen varmı🤔
sinemegeeroll melegiminannesi ben ilk 9-10 hafta çok bişey hissetmeden hafif bulantılarla geçirmiştim 7-8 haftadan sonra başlıyor genelde belirtilerinin az olması şansına rahat geçirirsin umarımm 🙏🏻
melegiminannesi sinemegeeroll inşallah ama insan bisey mi oldu acabayı içgüdüsel söylüyor sanırım rabbim yavrunu analı babalı büyütsün ❤
Tugba378 Kişiden kişiye değişiyor belirti durumu ben de 3 düşük yaşadım hiç belirti olmuyordu olan da kayboluyordu. Şimdi 18 haftalık olduk bunda da belirti yok 🤷🏻♀️ Ama sağlıklı herşey yolunda kendini üzme olacak olan her türlü oluyor