Gulcinnnnanne Hanımlar dogumdan sonraki hediyeliklerinizi yada kapı süsü yastiklarinizi kaçıncı hafta hazirlamaya başladınız ben 21.haftadayim yastik kılıfını hazirlattim simdide kapı süsü malzemelerimi aldim kendim hazırlayacağım acaba acele mi ediyorum biraz sizleri merak ettim🤗
seyma0661 Gulcinnnnanne bence ismi hazır olunca yapılabilir malum ocaktan sonra her şeye zam gelecek🥺 biz 28+2deyiz ama ismine hala karar veremedim heralde doğuma 1 ay kala anca karar veririm 😂😂
Merve99670 Gulcinnnnanne 36. Haftadayım kapı süsüm ile çikolatayı yeni yaptırdım bu hafta içi ya da hafta sonu elimde olacak yani bi kaç güne hasır oluyor zaten öyle etken yaptırmaya gerek yok bence
Gulcinnnnanne seyma0661 ay maşallah tabi hazirlik icin gereken en onemli şey isim biz cabuk koyduk bu sefer eşimle 😁oglumda erken dogum yaptim da ben onun icin bu sefer erkenden hazirlayim koyayim diye düşündüm ama insan da ya bisey olursa diye de düşünüyor
seyma0661 Gulcinnnnanne valla bişey olacağı varsa doğum anında bile olabiliyor Allah korusun. Bende normal hazırlığına 20.haftada başlamıştım bu hafta beşik vs alındı şimdi dolabını bekliyoruz kıyafetleri yıkayıp yerleştircem insallah 🥰 ve sürekli eksik çıkıyor iyiki erkenden almışım indirimden de yararlandım😂
Edarotti Ne hastane süslemesi ne bebek hediyesi ne kapı süsü ne Magnet ne de fotoğraf çekimi yapmıyorum çok şükür
Gulcinnnnanne Edarotti bende abartidan hoşlanmıyorum zaten yapacagim kapi süsü takı için yastık eve gelenlere de hatira icin bir hediyelik😉
Gulcinnnnanne Merve99670 işte bende ilkini 31.haftaya baslarken dogurunca hicbirsey yapamamistim da onun icin hazir dursun diye düşündüm yoksa erken tabi
Hasret18ayaz Kardeşim bu işe girdi yeni zaten bizim hediyeliklerimizi vs hep o yapiyrodu oğlumda 25. Haftada falan yapmıştı şimdide cinsiyeti ogrenirsek yine yapacak Instagram’da sayfası var bu arada reklam olurmu bilemedim şuan isim vermek
Sureyya-2626 Hasret18ayaz hangi şehirdesiniz peki bend yaptırmak istiyorum hediyelikler incelemelek isterim sayfasını beğendiğim bir şey çıkar belki
Gulcinnnnanne MerveA2020 iyi maşallah ne güzel ben ilk dogumumu 31.haftada yapmistim hic hazirliksiz sizinki zamanini beklemis varsın hazırlık olmasin🤭
Gulcinnnnanne Rojindcl gerci bende 20.haftada ogrendim devlette hep benziyor diyorlardi 20.haftada ozele gittim kiz dedi dogrudur umarim😁 kizlar gostermiyor da diyorlar ne kadar dogru bilemem belki sizinkide oyledir🙂
babyiscoming_ Gulcinnnnanne detaylıda cinsiyeti netleşince kapı süsü ve magnetlerini yaptırdım. Takı yastığı yaptırmadım çünkü hastane çıkış setinin içinde isimli yastığı var onu kullanıcam. Kolonyalarının malzemelerini aldım bir kaç haftaya onları hazırlarım kendim yapıcam şuan 31 haftalık olduk. Çikolatasını da doğuma 2-3 hafta kala sipariş veririm taze kalması adına. Hastane için süs siparişlerimi verdim onlar geldi hazır biz kendimiz süslyeceğz odayı. Böyle yani çoğu şeyim hazır çok şükür 🥰
Namesiz6 31 i doldurduk ama henüz daha karar veremedim.1-2 haftaya siparişlerini oluştururum sanırım.Şimdi neyi nerede yaptırırım yer seçiyoruz. Bence bunun zamanı yok aslında ismini netleştirdiyseniz, neler yaptırcağınıza karar verdiyseniz yaptırın bence