Aysims amniosdntezde bebegin sivisi bozulacagi için düşük riski var. Bana sa 2li testte yuksek oranda down çıktı, o donem paramiz da yoktu düzgün ama arastirip 1500tlye benim kanimi almanyaya gondererek onun icinde bebegin dnasindan down baktılar temiz cikti allaha şükür 🙏 bebegin hayatini tehlikeye atmadik hic pişman degilim. Allah korusun kotu haber gelseydi de kendimi hazirlayacaktim egitimi kendi egitimim vs... sonra detayli doplerde ense kalin cikti ama testimi yatırmıştım, dua ediyorum, bugün de (34+2) bobrek 1 mm ust siniri gecmis buyyme var... dua ediyorum yine, doktor kuculebilir dedi... uzun lafin kisasi kan testleri arastir amniosentezi devlet karşılıyor ama bebegin sivisini bozulmasi allah korusun o ayda doğumu tetikler ben göze alamadim. Bir de moralini bozmalarina izin verme, bana devlette doktor boyle bir birey (down) dunyaya getirmek istedigine emin misin diye sormuştu! Bu kadar tecavüzcü katil varken bunu sormaniz ne kötü, çocuğuma sonradan araba carpsa özürlü olsa ötanazi yapacak misiniz ki bugün israrla amniosentez sonrasi bebegi aldirin diyorsunuz diye iyice bozup çıkmıştım ama cok ağlamıştım. Şimdi yazik olmus diyorum... üzülme testini, doktorunu değiştir araştır dua et... allah hepimizin bebeğini korusun 🙏 saglikla doğup büyüsünler