Kbradll Arkadaşlar ısparta şehir Hastanesi’nde detaylı var mı veya detaylı da hangi doktorlar iyi ve ücreti ne kadar?
mahirsmom Kbradll ben Isparta Şehir Hastanesi’nde yaptırdım ama önermem açıkçası hiç göstermedi bile bebeği ultrason fotoğrafı da vermedi bi rapor tutuşturdu elime gönderdi çok şükür aksi bir durum çıkmadı ama çok özensizdi zaten tek doktor var başka yok çocuğumun yüzünü bile göstermedi
Naazli Kbradll şehir hastanesini bilmiyorum ama ilk hamileliğimde tıp fakültesinde okan hocayı önermişti bana doktorum. Prof kendisi. Çok memnun kalmıştım. Şimdi yine hamileyim vakti gelince yine ona gidicem inşallah. Tavsiye ederim.
emay03 Kbradll Ben detaylı ultrasona 9 Aralıkta Isparta sdü tıpta Okan hocaya gittim çok memnun kaldım iyi ki ona randevu almışım. Her şeye detaylıca baktı tek tek bize gösterdi anlattı çok ilgilendi çok nazik ilgili bilgisine güvenilir alanında uzman biri. Ultrason sonunda asistan dosyamı oluşturdu içinde taramayla ilgili tüm bilgiler ve renkli ultrason fotoğrafları var bize teslim etti dosyayı. Merak ettiğim her şeyi sordum hepsine cevap verdi takviye önermesini istedim onu da verdi. Ben gittiğimde 1208 liraylı yanlış hatırlamıyorsam. Normalde şehir hastanesinde takipliyim ama şehir hastanesindeki perinatoloji doktoru izne ayrılmış doktorum tıpta Okan hocayı önerdi.
Kbradll mahirsmom hadi ya ozaman özel düşünüyorum ama bilmiyorum da kim ne kadara USG yapıyor iyimi bilmiyorum
mahirsmom Kbradll burada çok başlık gördüm ben de bu araştırın yazan çok olmuş meddem vs. inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz 😊
dilekaltindisci Ücret bende merak ediyorum, yazarsanız sevinirim, okan hoca en iyisi sanırım, çoğu kişi onu öneriyor
Kbradll emay03 Çok teşekkür ediyorum detaylı bilgilendirdiğiniz için ben daha 13 haftalığjm şimdiden yavaş yavaş araştırayım
Aksekili Ben de sdü de detaylı ultrasyona gittim. Mekin sezik muayene oldum. 1200 tl gibi bir fiyat verdim galiba