Bnguuu_102 Kızlar benim çovuklar kaybetmiş galiba kitabı ne yapmak gerekiyor kayboludğu da kesin değil ama bilgisi olan var mı sıkıntı çıkar mı aynı kitap tedarik edilse
Tugceyildirim61 Bnguuu_102 bişey olmaz ben yetişkin kütüphanesinden bile kaç kez unuttum ve kaybettim kitapları
Bnguuu_102 Tugceyildirim61 aradılar mı peki sizi kitabı getirin diye buradaki kütüphane aşırı diktatör günü dolunca hemen arıyorlar
Bnguuu_102 Balbebek012 ay inşallah küçğk çocukta değilke 12.5 14.5 ama kaybetmişler galiba bulamazsak aşırız artık aynısını yapacak bir şey yok
Tugceyildirim61 Bnguuu_102 aradılar bende bağış yaptım farklı bir iki kitap yada aynı kitabı verirsiniz durumu anlatıp. Ben kaç yaşında kadınım yapıyorum küçücük çocuk kaybetmesi çok normal
Bnguuu_102 Alpmom__ valla istedim şimdi 1 hafta okuyor yarın 15 gğn galiba süresi bulamazsak götürğrler bukurska da bizde kalır artık yapacak bir ley yok garantiye alayım da ben
Bnguuu_102 Tugceyildirim61 kaybetmesi normla ama küçücük de değil 14.5 yaşında 😄 sorun yok zaten istedik kitabı bulamazsak götürür veririz bukursak da bize kalır yapacak bir şey yok 😊