aleynaozalpp14 Kızlar yardıma ihtiyacım var 16. Haftaya girdim doktor 15. Haftada demir ilacı ve bi ilaç yazdı kocaman haplar içemiyorum ağzıma aldığım an kusuyordum doktora söyledim oda demir ilacı şunu attı sizce nasıl içenler var mı ocean gummies iron jel formunda yazıyor üstünde görseli bıraktım jelibon gibi mi hapı düşünün içemiyorum bunun tadı nasıldır jelibon şeklinde ya 
Asilzedemom aleynaozalpp14 jelibon gibi bunlar oğluma kids olanları kullanıyorum kış aylarında cigneniyor yani
Hamide_00 aleynaozalpp14 bundan yazmadı bana doktorum sıvı şeklinde benim ki damla damla kullanıyorsun
Tubishhhlinaaa aleynaozalpp14 demir ilacını şase olarak yazdır şeker tadında içiyorsun o mideni bulndrmssz
aleynaozalpp14 Hamide_00 canım benim hapa bi hassasiyetim var zaten özele gidiyorum bunu söyledi jelibon gibiyse tadı ilaç gibi değilse bunu de çiğnerim herhalde
Asilzedemom aleynaozalpp14 tadı güzel bence benim oğlum secicidir kış ayı olma sebebi yazın meyve yiyir oğlum güzel beslenir ama kışın hem vitamin takviyesi olsun hem bağışıklık sağlasın diye okula gittiği halde burun akıntısı hariç hastalanmiyor içeriği çok temiz ama gerçek meyvelerden yapılıyor
Cobansevva Bende bundan kullanıyorum, sizin gibi midemi bulandırıyor diğer ilaçlar. Doktoruma gösterdim uygun buldu