Gokyuzummm Kızlar test yaptım ama çok çok ince çıktı o yüzden biraz karartıp attım sizce yarın tekrar mi yapsam testi
Parinas Gokyuzummm bence var bunda ama testi tekrarmakta fayda var. Sabah ilk idrarla en azından 5 6 saat beklemiş idrarla yaparsanız kesin sonuç olur.
Farida_Aliyeva_ Gokyuzummm moralini bozmak istemem canım ama idrarı çok damlatmışsın bak bu tarafada geçmiş yarın sabah uyandıöın gibi ilk idarla 3 damla damlat inşAllah olur güzel haberi alırsınız sizde 2024 bitmede 🥰
Etipuf42 Gokyuzummm inşallah vardır canım senin testin daha belirgin halı bende 3 tane yaotim ucundede var çizgi ama bugün kan verdim kanda çıkmadı Neden öyle oldu anlmadim
Imasleeper Gokyuzummm var canım yarın ilk iş sağlık ocağına git kan ver yada hemen sonuç istersen yarına kadın doğuma randevu varsa devlette al erken saate :)
Gokyuzummm Zhrcyl bat bugün ama adetim düzensiz benim geçen ay da baya gecikti o yüzden diyorum acaba regl mi yoksa hamilelik mi
Gokyuzummm Zhrcyl Cimcime30 Farida_Aliyeva_ Gelecekdeki_Anne Gelecekdeki_Anne Kızlar ben öğlen tekrar denedim ama hiç çizgi çıkmadı dün neden çok silik çıktı anlamadım 😥
Gokyuzummm Farida_Aliyeva_ yok 2-3 damla damlattim sadece resmin rengiyle oynadım o yüzden pembelik çok var
Gokyuzummm Gelecekdeki_Anne teşekkür ederim inşallah yanılma payı yoktur eşim resimde bir şey yok diyor ama
Gelecekdeki_Anne Gokyuzummm Nasıl yok kız çok belli var ama yarın tekrar dene ben boyle oğrenmişdim gebe oldumu
Parinas Edilann ilk idrar olması gece boyunca biriktiği yoğunlaştığı için. Yoksa gece çok tuvalete giden biriyse gündüzden farkı olmaz. Amaç idrarın beklemiş olması gündüz gece farketmez