Smbemdy Hamileligim hicbirsekilde boyle birsey duymadum yapmak istese izin vermezdim kendim bakarim derdim. Ben kendim sikinca geliyor hamilelik yokkende gelirdi sıktığımda ama sıkmiyorum ilk agiz sutu olusuyor bosa aksin istemiyorum.. kendiniz masaj yapin son haftalarda ama bence ucunu ellemeyin.
Canesss Cihangir09 evet aslında bu da mantıklı ama gebe okulunda göğüs ucunu uyarmayın erken dönemde dedikleri için bi düşündüm kimse böyle bir şey yaşamamış inşallah yararıma bir şey olmuştur sıkması ben de duşta masaja devam edeceğim 😊
Asilzedemom Canesss ilerlemedi ama anne karnında 17 mm 24 mm dendi doğumdan sonra bakıldı 10mm 8 mm bu kadar düşmez o yüzden erken aldılar bide iri dediler
Asilzedemom Canesss evet ama mesela benim annemde iriligini sütüm erken indiği için olduğunu falan söyledi ne kadar doğru bilmiyorum şimdi ikinciye hamileyim arasıra ağrıyor göğüsüm inmesin diye dua ediyorum
Htcugr03 Canesss aksine benim ebem emzirme falan anlatırken göğüslerine çok dokunmamaya çalış sıvı vs gelirse elleme demişti özellikle şaşırdım garip olmuş