Zeyno800 Ben cocugum olsun isterdim. 8 yil olmadi Ve zaten ayrilik asamsdym cocuk olmadi diye Sizlerin hayali neydi?? Ve tabi guzel bir evliligim olsun isterdim
[silindi] Zeyno800 bakabildiğim kadar sokak canına bakmaktı. Şimdi dişimden tırnağımdan arttırdığımla bakmaya çalışıyorum çok şükür. Büyük bahçeli bir ev alıp, sokaktaki muhtaç canları bahçemde beslemek veya ufak çaplı bir barınak açmak şimdiki hayalim 🌸
akidesekeri Zeyno800 geçen sene Ağustos ayında evlendim. Maddi olarak çok zorluk yaşadık. Borçsuz bir hayat yaşamak istiyorum 😃
Asilzedemom Zeyno800 ilk atanmak sonra doktorami tamamlamak sonra çocuk ama maalesef ikinciye hamileyim ve tüm hayalim yok oluyor
Gulefsan1 [silindi] 😍😍 harika. Ben de gördüğüm tüm canlara yardım etmek isterdim. En zoru hepsini evine alamayıp besledikten veya sevdikten sonra onu orada bırakıp arkanı dönüp gitmek zorunda olmak🥲
Esra-135 Gerçekten bu hayatta en çok istediklerim arasında sokakta kalan çocuklar ve yaşlılar içim gidiyor onlara . Keşke elimde imkanım olsa onlara en iyi şartlarda bakmak isterdim . Kışın özellikle gördüğümde içim yanıyor . Hava soğuk , kar kış . 🙏🫶🙏
[silindi] Gulefsan1 of içim parçalanıyor arkamı dönüp giderken hiç sorma 🥹 bir de benim burda sokakta birsürü çocuğum var, gebelikten önce mama verip seviyordum oynuyordum, şimdi dokunamıyorum çok üzülüyorum 🥹🥲
Gulefsan1 [silindi] ben bazen dayanamayıp seviyorum. Kendimi suçlu hissediyorum sonra bebeğime karşı ama onlar öyle bana bakınca veya kafalarını filan sürtünce dayanamıyorum. Ama sevmeden mama dökmek en doğrusu tabi.
[silindi] Gulefsan1 hamileliğimi öğrendikten sonra hiç dokunmadım 🥹 evdeki kedilerimi bile öpmüyorum öyle söyliyim 🥲🥲 çok üzücü. Çocuğum doğsun da kedi kardeşlerini bi öpüp sevme seramonisi yapmam lazım 🤣
Gulefsan1 [silindi] kaç kediniz var acaba evde. Ben evdekini öpüyorum sadece kumunu eşim değiştiriyor.
[silindi] Gulefsan1 4 tane canım, kumları eşim değiştiriyor, temizlikleriyle o ilgileniyor ama ben yine de kendimce tedbir alıyorum işte 🥲 seviyorum ama öpmüyorum 🥹
Gulefsan1 [silindi] evet önlem almak gerekiyor gerçekten haklısnız. Sonuçta toxoplazma çok riskli bi durum bebek için