SM5534 babyylve_ refarans dışı çıksaydı yeşil değil kırmızı olurdu renkler ve refarans dışı değer yazardı sizin değer normal çıkmış görünüyor
Beyzadrs babyylve_ googledaki referans aralıklarına bakmayın, her test cihazının referans aralığı farklı mesela sizinkinde kullanılan cihazda 11 e kadar normalmiş siz o kısma odaklanın
Aslaninannesi_ babyylve_ yok kız internete bakma sen e nabızda yazıyor referans aralığı zaten kalp krizi geçirsen böyle duramazdın 😀😀
Aysenur_0046 babyylve_ bide aynen İnternete bakma bende geçen bisey için baktım kalp krizi bilmem ne öldürdü kaldırdı adeta
babyylve_ Aysenur_0046 hayır gebelikle alakalı bir değer değil kalp kası değeri bu çarpıntım vardı o yüzden gitmiştim
Aysenur_0046 babyylve_ himm anladim canm kac haftalık gebesin bide gebelikte bazen oluyor çarpıntı her çarpıntı kriz değildir ki
SM5534 babyylve_ Bazen googleye göre ölüyoruz da 🥰 oyuzden siz içinizi ferah tutun doktorunuza yinede gösterin tabi .Genelde refarans dışı değer olunca kırmızı renkte oluyor degerler
babyylve_ Beyzadrs benim de aklıma takılan 00.11 yazıyor milim olarak sanırsam ama ilk sıfırlarda 1 yazdığı için yüksek anlıyorum