Bltftm Kızlar merhaba 33 haftalık gebeyim doktorum ferro sanol kan ilacını yazdı. Sabah aç karna içmemi söyledi. Ama şiddetli kusma yapıyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz bu ilacı. Yada bulantıyı önlemek için birleşeyler yapıyormusunuz. Gebelipim bıyunca hiç kusma bulantı şikayeti yaşamadım bu arada. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler
Beyzaba Bltftm merhaba canım ben sabah kahvaltı yaptıktan 2 saat sonra içiyorum ac karna hiç duymadım bu ilaci
Esrammm22 Bltftm canım bu ilaçtan ben nefret ediyorum kullanamıyorum hiç. O yüzden doktora söyledim maltofer şurup yazdı. Tadı da tatlı çok güzel hiç zorlanmadan içiyorum. Bence sen de doktoruna sorup kullanabilirsin bu ilacı.
Burcu3572 Bltftm Bana da aç karina iç demişti bende resmen baş dönmesi can sıkıntısı nefes darlığı yapıyordu söyledim dedi yemeklerden 2 saat sonra iç üzerine de c vitamini olab meyveler ye örneğin portakal suyu iç hemen etki etmiyor
Minelminel Beyzaba ben hamile oldugumu ögrendiğim gbi doktorum başlattı canım sabahları aç karnına içiyorum kalkar kalkmaz 1 saat hiç birsey yeme içme ona gore ayarla dedı yada yatarken tam tersi o aradada süt yoğurt vs son 1 saat birsey yeme dedi. Sabahları tercıh ediyorum inşallah seninde geçwr ilk gunler çok zorlandım kustum ama artık alıştım galiba
Hnfeshnn Beyzaba bende aç karnına içiyorum mide bulantım geri geldi bu ilaçla birlikte demekki ilaçtan
Eda3460 Canim bende bu ilaçtan kullanıyorum günde iki kere sabahları aç karnına icemedigim için kahvaltıdan 1 2 saat sonra içiyorum digerinide yatmadan önce alıyorum. Mide bulantisi yaptıysa bunu doktorunla konuş belki ilacını değiştirir
Tgcdmr Bltftm Canım bende aynı sorunu yasıyordum doktorum gece yatarken içmemi söyledi ama bana yine gece bulantı yaptı. Bende tekrar sağlık ocağına gittim oda bana başka bir demir ilacı yazdı onu kullanıyorum hiçte bulantı yapmıyor kendi doktoruma da söyledim kullanabilirsin dedi
Krasivyy Bltftm tok karnına içen de var ama aç karnına etkisi daha iyi bende başlarda çok kötü oldum sonra dan alıştım uyanınca içersem midem bulanıyor ama uyku sersemi sabah lavaboya kalkınca içip hemen yatıyorum
Cemilears Canım bana da çok bulantı kusma yapıyor söyledim bende oyüzden akşamları içiyorum yatmadan uyurken sıkıntı olmuyor 👌🏻😀
GizAy Bltftm Gece tuvalete felan kalkarsan o zmaanda icebilirsin canim sorun olmaz ama doktora sor tok icsem mi diye
Derinnge34 Bltftm canım o ilacın kokusu fln çok kötü benim hamile değilken bile midemi bulandırıyordu doktoruna danış başka bi ilaçla değiştirsin.birde gece yatmadan içersen daha az şikayetin olur doktorum söylemişti
Alyamom35 Bltftm doktoruna danış ilacını değiştirecektir. Bende 32 haftalık hamileyim ilk günden beri kullanıyorum hep 9 ne indi ne çıktı. Kan şurubuna döndük iyi gelmezse bu ay kan vericekler. Ben sabah 5 gibi içip yatıyorum birde öğlen 3 gibi içiyorum.
Hacerr Bltftm tokda içsen açda içsen bulantı yapıyo canım en iyisi doktoruna söyle değiştirsin ben kullanamadım çünkü çok bulantı yaptı değiştirdi doktor
Scorpionesi Bltftm canım, benim doktorum da ilaç sabah bulantı yaparsa, akşam yemeğinden bir saat önce iç demişti, öyle yapabilirsin