aylinnntrhn Kızlar bebeğim mayıs başı ortası gibi doğacak inşallah 🙏 benim ikinci gebeliğim ama hangi bedenden kaçar tane almalıyım kestiremiyorum😃 sizler başladınız mı alışverişe yaptıysanız yenidoğan takım kaç adet aldınız yada 3-6-9 aylardan?
Esilaaya aylinnntrhn ilk Bi hafta ince tulum ve hastane çıkışı diğer günler zıbınla durur diyorlar bende emin ve bilgili değilim fakat bebekleri de kendiniz gibi düşünün demişlerdi bilemiyorum. En kolayı kış çocuğunu giydirmek yaz olunca ne ne kadar bilinmiyor :)
babyoz aylinnntrhn benim de ikinci gebeliğim 4 buçuk yaşında kızım var bu da kız olacak. Ondan kalan çoğu şeyi var. Daha yemi bir şey almadım. Kızım da Nisan doğumluydu çok kalın kıyafetler almaya gerek olmuyor . Hele ki ev doğalgazlıysa takım veya tulumlar yeterli oluyor. Kıyafet için de ilk haftalardan sonra çocuğun gelişimine göre kıyafet almayı düşünüyorum çünkü o kadar hızlı gelişim oluyor ki bir iki kere giyiliyor bazı kıyafetler. Daha ekonomik olmak lazım bu devirde
ceyda_bozkurt0 Bende 19+3 üm her şeyi aldım neredeyse zamlardan artık korkar oldum sadece kendi kişisel eşyalarım kaldı emzirme sütyeni vs birçoğunu da trendyoldan aldım toplu bir şekilde ebebek falan aşırı pahalı geliyor bana