1tosbikannesi Sarkac bazılarında sabah verince akşam 3-4 gibi alabiliyorsun sonucunu burası da böyle demek ki çok heyecanlıyım stresliyim
Eda42_ 1tosbikannesi Sağlık ocağından geç çıkıyor dediği gibi yarın ancak çıkar varsa yakın özel hastane gidin o şekilde daha çabuk çıkar çünkü e nabıza çok geç düşüyor
Eda42_ 1tosbikannesi İnşallah sizin orada ki sağlık ocağı akşam çıkar ben birgün sonra ancak öğrendim artış var mı yok mu diye baktirmistim
1tosbikannesi Peri12 belirtim yoktu aslında içime doğdu ben bu ay hamile kalacağım dedim sonra reglime 6 gün varken test yaptım silik çıktı iki üç gündür de duygusal değişim gaz ve dünden beridir de mide bulantım var çok hafif bir şekilde bugünde regli günüm olmadım kan vermiştim çarşamba günü 4.76 çıktı şuan değerimin yükselmesini bekliyorum
Bnguuu_102 1tosbikannesi maşallah hayırlı sağlıklı olsun iki cihanda inşallah Rabbim hayılrı evlat eylesin 😊
1tosbikannesi Kızlar betam 5,2 çıkmış reglin ilk günü bugün. Çarşamba akşamı 4,76 çıkmıştı çok yavaş ilerlemiş reglimin ilk günü böyle olan varmıydı hiç çok moralim bozuldu
Eda42_ 1tosbikannesi Canım belki geç döllenme yeni tutunma oluyordur sağlık olup olmadığını iki günde artış olursa belli olur inşallah sağlıklı gebelik oluşur umudunuzu yitirmeyin
Peri12 1tosbikannesi sıkma canını daha çok erken her şey için bundan sonra 3 ya da 4 günde bir takibe al. Zaten doktorlar regli gecikmesinden bir hafta sonra kan tahlilini uygun görüyorlar. Şuan yeni ve beklemek en doğrusu umarım her şey senin için güzel olur 🥰
1tosbikannesi Eda42_ umarım ilk hamileliğimde gittiğim doktorumu aradım 1 hafta daha bekle dedi bakalım umarım sağlıklı bir gebeliktir 😢
1tosbikannesi Zeyneptekin1 teşekkür ederim beta artışı herşeyi belirleyecek şuanlık var mı ya da yok mu canım
1tosbikannesi Annikooo iki üç gündür duygusa değişim gaz şişkinlik ve dün akşamdan beri hafif bir bulantım kasıklarımda batma var ama göğüs hassasiyetim yok henüz
1tosbikannesi Peri12 çok çok teşekkür ederim çarşamba günü kan vermeyi düşünüyordum ama sanırım pazartesi gününü bekleyeceğim çok üzülüyorum böyle olunca 🌸