Kadiremine56 Naz1404 maşallah sizle aynıyız bende 33+2 yim bugün kontrolümüzde 2300 çıktı ama öndesin demedi doktorum iyi gidiyor dedi
Kadiremine56 aslaninannesi7 maşallah gerçekten tosuncuk ama toplum içinde hep söyler tombik çocuk kolay doğar diye inş bir avazda doğururuz hepimiz
Fatmaacylnn aslaninannesi7 ayy maşallah sizee peki bu kadar önde gitmesine doktor bişey demedi mi ayy bence bide her yerde söylemeyin bunu nazar ederler mazallah🥰
Naz1404 BusrAsil2019 Doktor kendisi öyle söyledi boy olarak haftası ile uyumlu olabilir ama kilo olarak biraz fazla önden önden gidiyor dedi bir de sanırım diğer verilere dayanarak bunu söyledi bebeğin baş çevresi, karın çevresi vs
aslaninannesi7 Fatmaacylnn Şekerden şüphelendi ama çıkmadı. En baştan beri hep önden gidiyordu zaten. bende eşimde iri yapılı uzun boylu insanlarız. Genetik de olabilir. Beslenmeme de çok dikkat ettim en başından beri. Sadece normal doğum yapmak istiyordum onun risklerinden bahsetti. Bir ay var önümüzde 1 kilo kadar daha alır dedi. O yüzden sezeryana döndük. Onun dışında hiç bir sorunumuz yok çok şükür 🙏 suyum falan da normalmiş
Fatmaacylnn aslaninannesi7 evet genetik çok etkileniyor gerçekten hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰
Gdrleyla Bende 27 haftada gıttıgımde 1kılo 50gr dı acaba ne kadar olmustır şuan 31 haftalık ocagın ilk haftasınds muamele gıtcem
aslaninannesi7 Fatma5806 merhaba 🌸 yumurta, avakado,muz, çiğ kuruyemişler,süt ve süt ürünleri, yulaf ezmesi, kefir ve özellikle protein. Bu şekilde beslendim hep hiç eksik etmedim bunları. Günde 3 öğün beslendim.