Maviyesil121212 Senglcn odalar tek kişilik mi peki 2 kişilik odalar da var mı bi de vip oda var falan hepsi için verdiler mi fiyat :)
Sadiyeylmz oznuryalcn oyle canm ya bebeğimizin ve kendi canimiz onemli sonucta norolojide hangi doktora gdiyosun
oznuryalcn Sadiyeylmz kuzum ilk defa gitcem bu doktora daha once betul aydina gitmistim ben ama randevu bulamadigim icin ayse butun var ona gidecegim bakalim
oznuryalcn oznuryalcn Ben su dogum icin.konusacagim kuzum bnm takibimi betul aydin yapiyodu ilaci falanda o biraktirdi bana sdece konuscam bakalim doktor degistirmem sanirim 😊
Sadiyeylmz oznuryalcn kndin bilirsin canm ama gidecek olursan sonra dan kesinlikle tavsiyem bende gdicem 2 hfta sonra bebege hastalik gecip gecmedigine bakicak
Sadiyeylmz oznuryalcn tabiki bakiyolar canım sonucta bulasabiliyo hastalik bebegede benim doktorum 10 haftalik oldugunda kesin gel dedi bakicam hastalik varmi yok mu diye 6 aya kadar takip edicek o zamna kadar gecme ihtimali var
oznuryalcn Sadiyeylmz hic gitmedim luzum ben suan 28+3 un heralde gittigimdee belli olur baktirayim saol soyledigin icin ben ilac kullanmadigimdan senelik kontrolumede var daha o yuzden gitmedim insallah benegime gecmemistir
Sadiyeylmz oznuryalcn muhakkak sor canm bende senelerdi nobet gecirmiyorum ama doktorum ilaci kesme taraftari degil en dusuk seviyeye cekti hala daha kontrol altinda gdiyom 2 ay veya 6 ay araliklarla aksatma onu insallh gecmemistir canim
oznuryalcn Sadiyeylmz bna ilaca baslarken kisa sureli deneme icin dediler zaten kuzum da ben sehir degistirdim falan orda da doktor degisikligi olunca takibe devam snra buraya gelince artik biraktik insallah gecmemistir
Sadiyeylmz oznuryalcn insallh bisey yoktur canm ama ihmal edilmemesi gerek bi durum benim cocuk olabilmesi icin ilaclarimi bile degistirdi doktor folik asite bile levent bey basladi sag olsun cok yardimci oldu
oznuryalcn Sadiyeylmz aynen canim ben hamile kaldigimda ilaci coktan birakmistim neyse bakalim gidince anliycaz noldugunu 😊