mesudeislam Eliffyamann neden iyi olmayayım keşke bugünki doktorun rahatladığını görseydiniz anladınız insan acaba ben mi abartıyorum diyor kendini sorguluyor
mesudeislam umrumdadegil gideceğim iki yaşımda kızım var annemin gelmesini bekliyorum mecbur gideceğim bende korkmaya başladım baya
umrumdadegil mesudeislam korkulmayacak gibi değil. Normalde kimseyi korkutmak istemem ama gereksiz derece sakinsin inşallah bebeğin iyidir. Bir de bebeğin ters duruyormuş doktor normal doğum mu yapacaksın dedi sana ters duruyorsa sezaryen olacaksın her türlü zaten
waffleask mesudeislam benimde 2 yaşında kızım var bende 37+4 haftalık hamileyim erken doğum riskim var devlet hastanesinde takipliyim 34 haftadan beri doktor düzenli kontrol ediyor 35 haftalıkken çok az kanamam oldu hemen acile gittim çok ilgilendiler nts çektiler tekrar tekrar devlet bile olsa o kadar azarlamaz diye düşünüyorum önceki doğum hikayenizi de okudum orda da doktor ilgisiz davranmış başka hastanede doğum yapmışsınız hep mi böyle kötü doktor denk geliyor şansınıza geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur sağ salim kucağınıza alın inşallah
mesudeislam Civcivimmbenim yaa ne bilim bugünkü doktor çok sakin davrandı acaba ben mi abartıyorum dedim herkesin başına mı geliyor dedim
Eliffyamann umrumdadegil Civcivimmbenim Diger postlarında bebegin ters geliş olduğunu, gelişim geriliği olduğunu 32de kaldığını falan söylemiş, hala bekliyor bu kadar kanamaya, bence de hic iyi degil düşünce yapısı, cok sinir bozucu
mesudeislam Eliffyamann canım sağlığın içindeyim yıllardır o kadar sakin kalmaya alışıyor ki insan bugünki doktor olabir yapacak bir şey yok bekleyeceğiz tarzında konuştu bende abartmak istemedim ama şimdi tekrar başlayınca mecbur gideceğim kimse evladına bişey olsun istemez
umrumdadegil Eliffyamann ee bebek tersse zaten nasıl normal doğum yapacak bu işin sonu her türlü sezaryen 🤷🏻♀️ gelişim zaten 32 de kaldıysa doktor neden önlem almamış o da ayrı mesele ve yoğun kanama var.
Bluebey mesudeislam sezeryan derse yarin tekrar baska doktora gidersiniz olmadi kanama normal degil hamilelikte belliki devlet ilgilenmemis nasil sabaha kadar dayanicaksiniz anlamiyorum
mesudeislam Bluebey Bluebey doktorda sıra beklerken yanımda bir abla vardı esenler kadın doğum hastanesi umarım oda bu uygulamadaır kadının 3 cm açılması sancısı vardı geçen hafta kanamam vardı dedi kadını tekrar yolladılar ve kadının 4. Çocuğuydu sanırım o yüzden sakinliğimi korumaya çalıştım aslında
Eliffyamann mesudeislam o yüzden her doktora güven olmuyor, o yüzden bazı doktorlar üzerine titrerken, öbürkü doktor bebeğini maddiyat için kolayca aç susuz yoğun bakıma atabiliyor, çok uzak değil yenidoğan cetesini gördünüz, doktor var doktor var
Sevimli_06 mesudeislam herkes sizi düşünüyor ama siz başka bi hastaneye gitmiyorsunuz bebeğin hareketinin yavaş olması normal mi sizce ben kontrole gittim bebeğin suyu azalmıştı sadece ona rağmen doktor hemen sezeryana alicam dedi ben hazırlıklı olmadığım için sabah aldı kesinlikle bebeğiniz için uzakta olsa iyi bi hastaneye gidin kanama olması da normal değil ilk defa duyuyorum doğumdan önce kanama olduğunu ciddi bişey olabilir kan kaybediyor olabilirsiniz böyle devam ederse sezaryene bile zor alınırsiniz bebeğinizin hareketleri yavaş siz kan kaybediyorsunuz riske atmayın ikinizinde hayatı söz konusu benim bebeğimde gelişim geriliği su azalması vardı sabahına doğuma alındım bile oksijensiz kaldı dikkat edin
Eliffyamann mesudeislam bende sağlıkçıyım ama yaşadığın bu durumda asla sakin kalamam, çünkü normal olmadığını anlayacak kadar bilgili olduğumu düşünüyorum
mesudeislam Allahtan herkesten çok razı olsun herkes iyiliğimi istiyor ama bende ne yapacağımı bilemedim bilemiyorum doktor neden öyle dedi onu düşündüm off bilmiyorum
Eliffyamann umrumdadegil gerçekten birşey diyemiyorum, doktor rahatti diyip kendini rahatlatmis, insallah yavrucağız iyidir
kbsoysal mesudeislam Esenlerde oturuyorsanız Esenler medipole gitmenizi tavsiye ederim. Doktorları çok ilgili mutlaka içinizi rahatlatacak şeyler söyleyecektir. Eğer gerçekten bebeğin hareketleri azaldıysa da zaten kontrol amaçlı yatış vereceklerdir. Allahım yardımcınız olsun umarım siz ve bebeğiniz en sağlıklı şekilde kavuşursunuz
Dbxfdg mesudeislam Neden başka bir doktora görünmüyorsun? Acil başka bir hastaneye başka bir doktora git hemen git yazık günah buraya yazdığına değmez git başka bir doktor görsün gerekirse sezeryan ol senden bebeğinin canından daha mı kıymetli senin yerinde olsam bir saniye durmazdım acele et plasenta ile alakalı bir durum varsa zaten o en kötüsü lütfen başka bir hastaneye git
umrumdadegil Eliffyamann inşallah iyidir üzüldüm bebek için geçenlerde biri yazmıştı hissetmiyorum hareketlerini diye kadın çok paniklemişti gerisini söylemek istemiyorum insan çok üzülüyor böyle şeylerde 😓
mesudeislam umrumdadegil tarihe bakarsınız iki hafta önce ters demişti cuma günü dönmüş ama geride dedi
umrumdadegil mesudeislam ben görmedim postunuzu arkadaş söyledi ordan gördüm inşallah bebek iyidir sağlıkla alırsın kucağına. Daha fazla vakit kaybetmeden git hissediyor musun hareketlerini
FatmaB_ mesudeislam abla millete çene yarıştırmaktansa gitsene doktora hala buradasın. Verdiğin cevaplar ayrı sinir bozucu sen ayrı ya. Kan akıyor diyorsun hala burdasın. Daha önce evlat kaybın yok herhalde ondan bu sakinliğin. Kalk git artık Allah Allah ya