minikoglum Bende bu kervana katıldım artık 3 gün boyunca çok akintim oldu bende akıntı diye dikkate almadım meğer şuymuş suyada benzetemedim sonra kan lekesi gördüm acil gittik ve yatırım yapıldı hemen ikindi 3 de yatış yapıldı gece 3.30 da oğlusum doğdu ilk doğum olduğu için biraz zorlandım normal dogum oldu biraz dikişlerim fazla 3200 kilo doğdu oğlum ama kuveze girmek zorunda kaldı nefes alışverişi biraz hızlıydı ben bugün taburcu oldum paşam orda kaldı ama inanıyorum ki pes etmez anne kuzusu süt sahip getir dediler sütüm gelmedi şimdi sütümü getirmeye uğraşıyorum sagip goturecem rabbim hamile kardeşlerime bir avazda kurtulmayı nasip etsin herkesin acı eşiği farklıdır Rabbim sizlere çok çektirmeyip bir avazda kurtarsın inşallah dualarınıza bizide katarsanız çok mutlu olurum sormak istediğiniz bisey olursa seve seve cevaplarim🙏
Sevdagkm93 minikoglum hayirli evlat olsun canim rabbim acisini gostermesin kac haftalik dogum yaptin acaba
Grycaglar minikoglum Canım rabbım bıran once kavustursun kuzunu sana allah saglıklı ömurler nasıp etsın🙏🏼
Gulcag minikoglum Rabbim bağışlasın kuzum merak etme onlar çok güçlüler bak gör bir kaç güne nasıl toplayacak kollarına aldığını da yazarsın inşallah 😇 sen stres yapma meleğinde hisseder sakin kal her gittiğinde konuş onunla duyar o annesini😇
minikoglum Gulcag Inşallah gelsin evimize şimdi görmeye gidecem annesinin kuzusunu iyidir Allah razı olsun
Aysedgrlikrkmz minikoglum amin inşaallah Rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏼 Siz de inşaallah biran evvel kavuşursunuz yavrunuza geçmiş olsun Rabbim şifa versin sağlıklı analı babalı büyüsün inşaallah 🙏🏼