biizaaa Kızlar ben öğle yemeği yedikten sonra acayip başım dönüyor ve uyku basıyor kollarım uyuşuyor kendimi kaldıramıyorum yerden bunu yaşayan var mı şekerle mi alakalı acaba
defnevedoruk biizaaa benimde sabah oluyor ya bide aşırı sıcak basıyor böyle fenalaşıyormuş gibi oluyorum, ilk hamileliğimde tansiyonum hep düsüktü benimde aklıma o geldi yine mi öyle acaba
Eymenkuzusu biizaaa kaçıncı haftadasinz ben 10 haftaligm bas donmesi yok ama uyku hali oluyor. Eger ekmek hamur isi gvi seyler yersem yerimden kalkmakta zorlaniyorm
biizaaa defnevedoruk evet beni de ateş basıyor özellikle kafamı çeşmeye gidip buz gibi suya dayıyorum kafamı 😂
C_mentesee Eymenkuzusu hamur işi ve fazla karbonhidrat ödem yapıyor el ayak şişmesi hareketlerde kısıtlılık görülebilir dikkat etmeni öneririm
biizaaa Eymenkuzusu 12. Haftanın sonundayım zaten çok bir şey yiyemiyorum hazmedemiyorum bi tık fazla yediğimde sürekli evde dolanıyorUm
Eymenkuzusu C_mentesee cok naziksinz teşekkür ederim ilk baslarda karbonhidrata cok düsmüstm ama smdi abartmadn yiyorum. Daha rahatim 😊
biizaaa Eymenkuzusu pazartesi randevum var bi gidip sorayım ne diyecek bütün gün mal gibi gezmekten çok sıkıldım
Eymenkuzusu biizaaa insanin bir sey yapasi da gelmiyor aksam zor oluyor. İnsallah bir seyinz yoktur. Gecmis olsn smdiden 😊
biizaaa Eymenkuzusu çok teşekkür ederim genel olarak zor bi gebelik geçiyorum olsun diyorum yeter ki bebeğim sağlıklı olsun