zeynosileannis Salihaa42 ailede gamzeli var hep ayva yedim bebekte olmadı 😃 gamzeden ziyade bebeğin güzelliği için diye biliyorum peygamber efendimizde onerirmis
Burnosunn_annesi Salihaa42 ilk bebeğimde yedim beyaz tenli ve gamzeli oldu ama tabi ailemde vardı benim yoktu oda ayrı ayrıntı😅dinen gzüel diye yedim yine ikinci gebeliğim ilk günler yedim diye biraz iğrenme oldu ilerleyen zamanlarda yiycem inşallah 😁🥰❤️
LeylaAB Salihaa42 arkadaşımın bebeği gamzeli doğdu ondan görünce bende yaptım mide bulantımıda kesiyordu bir ay boyunca ayva yedim sonucu merakla bekliyorum
snowglobe Salihaa42 bizim aile de kimse de yok. Ayvayı da hiç sevmem. Ama armut sanıp almıştım. Ve evde çürümesin diye yedim sadece 1 tane. Şuan kızım da gamze var. Ablasın da yok mesela. Başka kimsede de yok
Salihaa42 Severim zaten ayvayı limonlu ve tuzlu olarak yerim devamlı yemeye calisacam bakalım merak ettim 😁🫣
esraasel34 Salihaa42 bende ve babasında gamze yok birinci derece akrabalarımda da gamze yok ayva yedim kızımın iki yanağında da gamze var bilmiyorum ayvadan kaynaklı mı 🥰
Salihaa42 esraasel34 ay ne güzel maşallah 😍 aslında Gamze yanagimizdaki bir eksiklikten kaynakliymis öyle okumuştum ama işte Nasrettin hocanın dediği gibi ya tutarsa 😅 deyip yemeye devam edeyim daha 1 aylığım zaten kış cikasiya kadar artık 😄
esraasel34 Salihaa42 sağol canım inşallah senin bebisin de olur 😍 aynen öyleymiş ama işte çok tatlı duruyor insan hevesleniyor 😂 ye bol bol canım afiyet olsun 😂❤️
Brcarss Salihaa42 ben ve esim gamzeli degil. Esim esmer bende kumralim. Bana da oyle demislerdi ayva yedim ve cekirdegini de yanaklarima koydum iki tane. Cocugum beyaz tenLli ve gamzeli oldu yaa 🤣
Salihaa42 Brcarss ne güzel ya. İkizlerim var onlar şuan esmerler büyüdüklerinde tenleri açılır çünkü bende küçükken karaydim sonra açıldım buğday tenliyim inşallah bu sefer beyaz tenli olur ve gamzede olsa çok güzel olur 😅🤲
huysuz__ Salihaa42 oğlumda tek bi yanakta var , kızlarımın çenesinde, yanaklarında,omuzlarında ve kalça üstünde var 🥰 büyüdükçe gider mi bilmiyorum ama ayva sevmem de yemem de😅
[silindi] Bizim sülalede hiç yok annem bana hamileyken bol bol yemiş benim iki yanağımda da gamze var