Laradi35 Kızlar ben 40haftalık bebeyim dün doktorum günün doldu artık 2günde bir acile gidiceksin takibini onlar yapıcak dedi we ara ara sancılarm oluyo sıklığı olmuyo başına gelen warmı bu şekilde we doğum suni sancı werilipmi başlatıldı yoksa sezaryenlemi
Goncakoc Laradi35 benimde bugun 40+1 normal doğum istiyorum ama oğlumun gelesi yok galiba özele gidiyorum doktorum 1 ocağa kadar bekleyebiliriz dedi kilosuda var dün 3800 gramdı o güne kadar 4 ü geçer ve zor olabilir senin için dedi ama ben normali denemek istiyorum o yüzden 2 ocakta suni sancı vericek açılmam olmazsa sezeryana alıcak
Goncakoc Laradi35 benim ağrım sancım da yok nişanıö falan da gelmedi henüz nolucak bende bilmiyorum bekliyorum sadece
Laradi35 Goncakoc bende devlete gıdıyorum 2.hamileliğim normal gözüküyo we kız cinsiyeti kilosu 3.900 banda doğuma geldiğin zaman doktorlar karar verir sezaryen yapabilirler kılosundan dolayı dedi ama günüm doldu için cuma günü acile gidicekmişim onlar takip etceklermiş
Goncakoc Laradi35 allahım kolaylıkla ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏