sevgibeybi Mor-kelebek bat 30 dünden beri adet olma belirtilerim var. Farklı hiiiç bişey yok😃 günüm geçmeden de test yapmayı düşünmüyorum. Strese girmemem için de dışardayım birilerini arıyorum dondurucu için börek filan sardım😂 düşünmemeye çalışıyorum çünkü geçen ay çok gerildim 😃
Esmasin Bat 30 bugün test yaptım silik çıktı belirti de yok ara ara kasıklarım ağrıyor sende neler var
Mor-kelebek @Esmasin bende hiç belirti yok çok hafif kasıkta batma oldu gibi ama ben yumurtlama gününü kaçırdım muhtemelen yine de bir umut 🤗
sevgibeybi Mor-kelebek yumurtlama kaçırmışsındır çatlama tutmuştur. Nasip valla ben burda neler neler okudum😃 inşallah 2025 e güzel haberlerle gireceğiz❤️❤️
Mor-kelebek @Esmasin bu kadar erkenken silik çıkması çok iyi değil mi daha kaç gün var inşallah hamilesinizdir ❤️
Esmasin Mor-kelebek 11 aralıkta çatlatma iğnesi olmuştur inşallah tutmuştur adet gecikmesini bekleyeceğim yeni yıla güzel haberlerle girelim inşallah 🥰🥰♥️
Mor-kelebek @sevgibeybi hadi inşallah güzel haberlerle girelim gerçekten bende çok umutlanmak istemiyorum olursa olur modundaym şuan ama yinede içimden bir ses inşallah diyor ❤️
sevgibeybi Mor-kelebek ben de öyle strese girmemek için olursa olur diyorum ama içim inşallah bu ay olur diyo😂 dışımdan kasık bel ağrım adet sancısı gibi diyorum ama içim inşallah gebelik belirtisidir diyo 😂
Canan__ Benimde 30-31 ben hiçbir adetimde göğüs sızısı ve gaz problemi yaşamam ilk defa yaşıyorum ama bugün test yaptım negatif tabiki yeni yıla girerken inşallah hepimiz mutlu haberler alırız 🌸