TaylansMom Merhaba kızlar. Detaylı ultrason için Alsancak’ta Sevinç pastanesinin yakınında özel bir muayenehaneye gittim. İnanılmaz memnun kaldık tam 1 saat sürdü muayene. Perinatolog Dr. Hakan Kanıt bey. Eşim annem babam ben bütün aileye tek tek organlarını gösterdi bebeğimizin, sorularımızı yanıtladı 😊 İşinin ehli güler yüzlü ve mantıklı bir doktor. Fiyatı piyasaya göre daha uygun 400 tl dvd olarak aldık video ve görüntüleri ayrıca fotoğraflarını basıp ve rapor olarak bilgilerini verdi. Kullandığı cihaz o kadar net gösteriyor ki gözbebeklerine kadar tırnaklarına kadar gördük. Perinatolog arayışında olan varsa tavsiye ederim 😊😊
TaylansMom d190516 Evet arayıp sekreterinden randevu almanız gerekiyor. +90 (232) 422 09 62 Ben bu numaradan ulaştım
gayecee Bende tınaztepe deki prof Dr Serkan güçlüyü şiddetle tavsiye ederim benim eşim erkek doktora karşı o bile Serkan beye bayıldı inanılmaz ilgili bir doktor baktığı organın önce ne işe yaradığını ne gibi bir problem çıkartabileceğni anlatıyor birde beni etkileyen ultrasona başlarken bismillahirrahm diyerek başlaması oldu sürekli maşallah bebeğiniz gelişimi çok iyi dedi 45 dk sürdü muayenesi ilk defa gitmeme rağmen inanılmaz ilgiliydi
gayecee Ftsfrt teşekkür ederim canım amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 450 TL CD, renkli resimleri, raporları içindeydi