hakkah24 Kızlar hem önleyici hem de pişik olduktan sonra sürülebilen krem tavsiyelerinizi istiyorum. Bepanthol ve sudocrem içeriklerinin temiz olmadığı söyleniyor ne kadar doğru bilemiyorum
Hamide_00 hakkah24 valla bebekliğinden beri oğluma bepanthol kullandım hala da kullanıyorum kendisine çok iyi geliyor akşam sürsem sabahına pişik bırakmıyor oğlumda diğer bebişime de kullanıcam lazım olunca
Gulsena09 hakkah24 ben sudocrem aldim daha kullanmadik hic 12 gunluguz ama ablam ve gorumcem kullanip cok memnun kalmislardi
Bonusinem Sarı kantoron alın bitkisel en güzeli onlar ben bide zeytınyagı suruyorum arada oda iyi geliyor ama pişipi kesinlikle kantaron yagı gecırıyor
hakkah24 Bonusinem Kantoron yağı için biraz daha beklemeyi düşünüyorum alerjik reaksiyon verebilir diye ama bu da aklımda:)
hakkah24 Hamide_00 Ya istenmeyen maddeler olduğu yazınca ben de bir korktum ama sanırım pişik için bepanthol alıcam her şeyi bu kadar kafamıza takarsak kafayı yeriz heralde 🥹
firo Hamide_00 yenidoğanda pişik kremi ne sıklıkta kullandınız peki eşim iki tane 100 ml almış çok mu fazla bize
Hamide_00 hakkah24 herşey ama sağlıksız içeriği olmayan şeyler oluyor ama mecbur alıyoruz ediyoruz ben hiç duymadım öyle şeyi aksine çok iyi geçiriyor
hakkah24 Gulsena09 Arkadaşlarımın da belli bir kısmı sudocrem belli bir kısmı bepanthol kullanıyor zaten etkisi tartışılmaz sadece içeriğinin temiz olmamasından yana kafam karışmıştı sudocremi ben bile çoğu zaman kullandım:))
Aydnkynk Doğumdan itibaren doktorumuz sadece zeytinyağına izin verdi Allah’a şükür pişik yaşamadık desem yeridir