Mineeee14 Kızlar Malatya da özel ayrıntılı ultrasyon çeken yerler neresi ve ücretlerini yazarmısınız giden varsa lütfen
Sergul1425 Mineeee14 Turgut Özal tıp merkezi var ama bn detaylı ultrason için 6 haftalıkken randevu almıştım hemşire demişti başka türlü bulamazsın diye Rauf hoca gerçekten çok iyi bakıyo 40 45 dk sürüyor her detayı anlatıyo
mervedgnn44 bbegonya devlette yok üniversite de var onda da randevuyu çok geç tarihlere veriyorlar haftan geçmiş oluyor
mervedgnn44 Mineeee14 evet ordan bahsediyorum gidip bizzat hemşirelerden randevu almak gerekiyor telefonla vs alınmıyor
bbegonya Mineeee14 ayyyy 😑 gidip almaya çalışalım hastaneden. Teşekkür ederimm bu arada bilgi için 🙏🏻
buketozay Bayram kahramana gittim 2.500 tl dedi çok uzun bakmıyor hızlıca bakıyor onu önermişlerdi. Resim vermiyor mail olarak atıyor. 15 20 dk sürmüştür en fazla
Mineeee14 Sergul1425 ama işte Nisan ayına kadar doluymuş übeyt akçına gidilecek mecbur haftam geçecek çünkü 19 haftalık oldum
Ilosumm Mineeee14 ubeyt akcine nasıl gideceksiniz ki kadın doğum uzmanı kendisi. Perinatolog veya radyalog değil ki