Gokyuzummm Gokyuzummm sanki çok çok silik bir çizgi var gözle bile zar zor göründü resmi köyü yapıp öyle paylaştım
Pptyaa Gokyuzummm eşler göremiyor genelde zaten 😂 silik bı çizgi bende gördüm 2 gün sonra bidaha yap bnce varsa koyulaşır
Mom6535 Gokyuzummm test zifiri karanlık karanlık yapınca zaten bişey yoksa bile var gibi çıkıyor normal halini çekip atarsanız sizde bizde yanılmamış oluruz
Merve_cetiner Canım aydınlık bi yerde çekebilirmisin tekrardan bide erken gebelik testi daha net çıkarıyor keşke o testi yapsaydın
Merve_cetiner Gokyuzummm bende hafif bi çizgi gördüm gibi inşallah dogru görmüşimdür olmadı bidaha test yap emin olmak için veya kan ver için rahatlasın
Gokyuzummm Merve_cetiner iki farklı test aldım bunda çok çok ince zorla görünecek şekilde çıktı diğerinde cikmadi
Gokyuzummm Pptyaa başka marka test yaptım onda çıkmadı ama ya acaba diyorum idrar bekledi diye mi cijmadi pet bardağa yapıp iki testi o şekilde yaptım ama aralarinda birkaç dakika oldu
Pptyaa Gokyuzummm zaten varsa diğerinde çıkmayabilir çünkü şuan değer cokk küçük olduğu için normal olabilir başıma geldi benzeri. Ya kan ver yada 2 gün sonra tekrar idrar yap varsa koyulaşır
Gokyuzummm Mom6535 ama karanlık yapınca çizgi çıkıyorsa heryerde çıkması lazım sadece o kısımda cikiyo gözle görünce de kıl gibi çıktı baya inca çıktı görünsün diye karanlık yaptım
Mom6535 Gokyuzummm öyle yapınca kuruma mı yoksa çizgi mi var anlayamayız ben suan evde olan her teste yapsam her testte oluyor o mesele yapmadan gözüküyor mu